Ormožani v prvem polčasu vodili že za šest golov, a na koncu ostali praznih rok

Ormožani v zadnjih dveh krogih za uvrstitev v ligo za prvaka potrebujejo še dve točki

Prlekija-on.net, nedelja, 1. marec 2020 ob 23:56
Ormožanom letos ni uspelo presenetiti Celjanov

Ormožanom letos ni uspelo presenetiti Celjanov

V nedeljo, 1. marca, sta se v športni dvorani Hardek, v 20. krogu Lige NLB, pomerila RK Jeruzalem Ormož in RK Celje Pivovarna Laško. Ormožani so tekmo odlično začeli in v polni dvorani na Hardeku ob podpori bučnega občinstva vodili že za šest golov (13:7). Nekoliko utrujeni Celjani po evropski preizkušnji v sredo v Flensburgu, so do konca polčasa uspeli rezultat znižati na tri gole (15:12).

V drugem polčasu pa so nato Celjani zaigrali precej bolje in kmalu je bilo jasno, da Ormožani ne bodo ponovili lanskega zgodovinskega uspeha, ko so pravtako v 20. krogu sploh prvič v ligi premagali Celjane. Takrat je tekma bila odigrana v Ljutomeru. Celjani so najprej znižali zaostanek na 15:14, nato povedli z 19:18 in pozneje 25:21. Tekma, ki je bila tudi v neposrednem prenosu, pa se je končala z rezultatom 25:32.

Ormožani v zadnjih dveh krogih za uvrstitev v ligo za prvaka tako potrebujejo še dve točki.

RK Jeruzalem Ormož - RK Celje Pivovarna Laško 25:32 (15:12)

Jeruzalem Ormož: Bogadi 7, Šoštarič 2, Čudič 3 (1), Žuran 4, G. Hebar, M. Hebar, Šulek, Lukman, Balent, Kosi 6, Krabonja 2, Mesarič 1, Ciglar, Skledar, Fergola, Zemljič.

Celje Pivovarna Laško: Cokan, Razgor 4, Mlakar, Šarac 8, Grošelj, Pelko, Vujović, Žabič, Borges da Silva 1, Kodrin 3, Horžen 2, Grebenc 1, D. Makuc 2, Leban, Novak 11 (2).

Spodaj sta izjavi obeh kapetanov Bojana Čudiča in Davida Razgorja.

Izjava po tekmi Bojan ČUDIČ (kapetan RK JERUZALEM Ormož)

Objavil/a RK Jeruzalem Ormož dne Nedelja, 01. marec 2020


Več v Šport