Zagorelo v mizarski delavnici, posredovalo je pet gasilskih društev

Pri gašenju se je poškodoval gasilec, katerega so gasilci sami odpeljali v ZD Gornja Radgona

Prlekija-on.net, ponedeljek, 23. marec 2020 ob 18:22
Posreduje pet gasilskih društev, foto: PGD Gornja Radgona

Posreduje pet gasilskih društev, foto: PGD Gornja Radgona

V ponedeljek, 23. marca, ob 12.07 so v naselju Poolice, občina Gornja Radgona, zagorele saje v dimniku stanovanjske hiše. Požar, ki se je razširil na ostrešje, so pogasili gasilci PGD Gornja Radgona, Spodnja Ščavnica, Negova, Apače in Zbigovci. Uničeno je okoli 100 kvadratnih metrov ostrešja. Pri gašenju se je poškodoval gasilec, katerega so gasilci sami odpeljali v ZD Gornja Radgona.

Ob 13.05 je v Selnici ob Muri, občina Šentilj, zagorelo ostrešje gospodarskega poslopja. Posredovali so gasilci PGD Šentilj, Ceršak in Paloma ter pogasili požar, ki je poškodoval približno 100 kvadratnih metrov ostrešja s kritino in uničil nekaj sena. Vzrok požara preiskujejo pristojne službe. Gmotna škoda še ni ocenjena.

Ob 16.33 pa so v naselju Njiverce, občina Kidričevo, v dimniku stanovanjske hiše gorele saje. Gasilci PGD Talum Kidričevo so protipožarno zavarovali kraj dogodka, pogasili požar, pregledali prostor s termovizijsko kamero ter lastniku svetovali prekinitev nadaljnjega kurjenja in pregled dimnika s strani strokovnjaka.

Požari v stanovanjskih stavbah 23.03.2020 12:07 GORNJA RADGONA Ob 12.07 so v naselju Police, občina Gornja Radgona,...

Objavil/a PGD Gornja Radgona dne Ponedeljek, 23. marec 2020


Več v Črna kronika