Slaščičarna pri parku se ponovno odpira

Zaenkrat še sicer ne bo možno posedeti na terasi, sladoled bo možno vzeti le s sabo v lončkih

Prlekija-on.net, torek, 21. april 2020 ob 18:30
Slaščičarna pri parku

Slaščičarna pri parku

Slaščičarna pri parku se je letos že odprla v prvi polovici marca, a se je zaradi ukrepov zaradi preprečitve širjenja koronavirusa, morala hitro spet zapreti. Sedaj so nam sporočili, da to sredo, 22. aprila, ponovno odpirajo svoja vrata, a še zaenkrat ne bo možno posedeti na terasi, sladoled bo možno vzeti le s sabo v lončkih. Delovni čas je ob delavnikih med 10 in 20. uro, med prazniki in v nedeljo pa je zaprto.

"Cenjene stranke!

Pomlad se je že davno začela in sedaj so očitno tukaj že tudi prvi zelo topli dnevi.
In kaj se na sončen in vroč dan prileže bolj kot odličen sladoled iz Slaščičarne pri parku? Da boste lahko potešili svojo željo po sladoledu, nas boste od srede, 22. 4. 2020, spet lahko obiskali. Vendar bo za zdaj prevzem sladoleda mogoč pri okencu v Slaščičarni pri parku, v slastnih okusih pa boste nato uživali doma.

Upamo, da bomo slaščičarno lahko kmalu odprli v celoti in boste lahko, kot ste bili od nekdaj navajeni, ob kavi, napitku ali kateri od mnogih sladic tudi v miru posedeli in poklepetali z družino ali prijatelji.

Veselimo se vašega obiska v naši in vaši Slaščičarni pri parku!" so nam ob tem sporočili.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Gospodarstvo