Županja odličnjakom podelila petice

Županja Občine Črenšovci, Vera Markoja je sprejela učence črenšovske in bistriške osnovne šole, ki so vsa leta šolanja zaključili z odličnim uspehom

Prlekija-on.net, sreda, 10. junij 2020 ob 08:57
Županjine petice odličnjakom v črenšovski občini

Županjine petice odličnjakom v črenšovski občini

Županja Občine Črenšovci, Vera Markoja je v torek, 9. junija, v prostorih Občine Črenšovci sprejela učence črenšovske in bistriške osnovne šole, ki so vsa leta šolanja zaključili z odličnim uspehom. Letos so županjine petice prejeli: Nikolaj Novak in Anja Horvat iz Osnovne šole Franceta Prešerna Črenšovci ter Gašper Lebar in Tjaša Kustec iz Osnovne šole Prežihovega Voranca Bistrica.

"Bodite še naprej tako pridni, radovedni, raziskujte, se pogovarjajte in uresničite svoje sanje. Sanje so uresničljive, če le verjamete vase in če ste se pripravljeni za uresničitev ciljev tudi čemu odpovedati", je poudarila županja, jim čestitala za njihove dosežke in jim zaželela veliko uspehov na njihovi izobraževalni in poklicni poti.

Zahvalila se je tudi razredničarkama Andreji Sever in Mateji Zelko, ter ravnateljicama mag. Mariji Horvat in mag. Tereziji Zamuda za njihovo skrb in prizadevanje na poti do odličnega zaključka osnovnošolskega izobraževanja.