Raziskava: Družbeni, etični in vedenjski vidiki pandemije COVID-19

Izsledki raziskave bodo predstavljeni v raziskovalnem poročilu, ki bo posredovano strokovnjakom in relevantnim organizacijam z namenom informiranja odločevalcev na področju javnega zdravja in komuniciranja z javnostjo

Prlekija-on.net, torek, 16. junij 2020 ob 14:06
Izsledki raziskave bodo predstavljeni v raziskovalnem poročilu

Izsledki raziskave bodo predstavljeni v raziskovalnem poročilu

Raziskovalci Znanstveno-raziskovalnega središča Koper z zunanjimi sodelavci v sodelovanju z oxfordsko univerzo in mednarodnimi partnerji izvajajo raziskavo, ki se osredotoča na družbene, etične in vedenjske vidike pandemije COVID-19. Vse, ki ste starejši od 18 let in trenutno prebivate v Sloveniji vljudno vabijo, da izpolnite spletni vprašalnik. Vaše sodelovanje je prostovoljno, izpolnjevanje pa vam bo vzelo približno 15-20 minut.

Izsledki raziskave bodo predstavljeni v raziskovalnem poročilu, ki bo posredovano strokovnjakom in relevantnim organizacijam z namenom informiranja odločevalcev na področju javnega zdravja in komuniciranja z javnostjo.

Skrbnik podatkov je Univerza v Oxfordu, ki bo z zbranimi podatki ravnala skrbno in odgovorno, v skladu s Splošno uredbo Evropske Unije o varstvu podatkov (GDPR).

Povezava do spletnega vprašalnika