Člani društva JJ Puch očistili društvene prostore

Čistilna akcija je pokazala, da je v slogi moč in naj bo v tem letu še večkrat tako

Prlekija-on.net, četrtek, 24. marec 2011 ob 18:36
Čistilna akcija

Čistilna akcija

Sreda 23. marec je bil pravi dan za čistilno akcijo članov prleškega društva za ohranjenje tehnične kulture in dediščine Johann - Janez Puch. Sonce je sijalo in lepo grelo, energije in dobre volje za čiščenje ni primanjkovalo, ko pa se je na mizi pojavila še topla malica in špricar, se je debata o tem in onem razvila brez problema.

Člani so ponovno dokazali, da je v slogi moč. Čistilna akcija, s katero so začeli okoli 16. ure je bila zelo koristna, tako za klub kot tudi za člane. Prostore kluba in okolico so očistili v slabih dveh urah in prijateljski komentarji, vici in smeh se je razlegal okoli zelene hiške. Prišli so do določenih ugotovitev, da je potrebno še kakšno minimalno popravilo ali posodobitev v klubu, s tem pa pripomogli k umirjenemu dialogu med člani.

Že dolgo časa niso bili tako enotni in veseli, in prav zato je bil predlog o otvoritveni vožnji, ki bo potekala 10. aprila (seveda v primeru lepega vremena) več kot dobrodošla. Na sami čistilni akciji so sicer pogrešali nekatere člane, za katere pa so prepričani, da se jim bodo na naslednji akciji in/ali prireditvi z veseljem pridružili.

Več o letošnjih pireditev društva lahko izveste na njihovi uradni spletni strani jjpuch.si