Radenska izstrelila novost - prihaja Oraketa

Za osvežitev na slovenskemu trgu vitaminskih instant napitkov je Radenska predstavila edinstveno novost, ki bo zaznamovala letošnje leto. Vitaminski instant napitek Oraketa je plod lokalnega razvoja in izdelek slovenske proizvodnje.

Prlekija-on.net, torek, 1. september 2020 ob 12:19
Oraketa

Oraketa

Na police prihaja sveža novost iz Radenske: vitaminski napitek Oraketa. Slovenski vitaminski instant napitek, ki izhaja iz lokalne blagovne znamke Ora, se ponaša z 10 vitamini in najvišjim sadnim deležem v kategoriji. Prinaša svežo paleto okusov, nagovarja pa s privlačno predstavitvijo - tako na trgovskih policah kot v gostinskih lokalih.

Za osvežitev na slovenskemu trgu vitaminskih instant napitkov je Radenska predstavila edinstveno novost, ki bo zaznamovala letošnje leto. Vitaminski instant napitek Oraketa je plod lokalnega razvoja in izdelek slovenske proizvodnje. Ponaša se z kar 10 vitamini in najvišjim sadnim deležem v kategoriji.

»Z Oraketo pogumno vstopamo v novo kategorijo brezalkoholnih pijač. Ponosno predstavljamo najbolj svež izdelek v družini priljubljene lokalne blagovne znamke Ora. Z odlično kombinacijo vitaminov in sadja, svežimi okusi in privlačno predstavitvijo smo prepričani, da si bo Oraketa hitro utrla pot do src potrošnikov,« je povedala Egle Wehle, direktorica marketinga Radenska ADRIATIC.

Na trgovskih policah in posebnih »raketnih« izpostavitvah potrošniki najdejo privlačna 800-gramska pakiranja v treh okusih: pomaranča, limona in exotic. Vsi trije okusi, so na voljo tudi v gostinskih lokalih, v 19-gramskih porcijskih pakiranjih, ki so postrežena na edinstven način.

»S prav posebno postrežbo - v Oraketa kozarcu, s priloženo žličko in pladnjem - ustvarjamo nov ritual, ki je okolju bolj prijazen, saj ne uporabljamo slamic. Nagovarjam vsakega gosta, naj si vzame čas in postane med tem ritualom "Oraveden", ter najde za vsak okus svojo pravo mero vitaminsko-sadnega doživetja,« je dodal Primož Rok Puppis, vodja blagovne znamke Oraketa.

Oraketa



Več v Gospodarstvo