V Bodislavcih najprej ukradel vozilo, nato z njim zapeljal s ceste

Storilec je osebni avtomobil odpeljal z originalnimi avtomobilskimi ključi. Kasneje je voznik z osebnim avtomobilom zapeljal z vozišča, kjer je bil tudi izsleden.

Prlekija-on.net, sobota, 19. september 2020 ob 07:53
Voznik je zapeljal s ceste (simbolična fotografija)

Voznik je zapeljal s ceste (simbolična fotografija)

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti na območju PU Murska Sboota obravnavali sedem prometnih nesreč, v katerih sta bili dve osebi poškodovani, pet kaznivih dejanj, sedem kršitev javnega reda in miru, požar, tri primere povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Okrog 16. ure je kolesarka v Lendavskih goricah po klancu navzdol, zaradi neprilagojene hitrosti padla in se pri padcu hudo telesno poškodovala. V Beltincih je zjutraj ob 06.00 voznica osebnega avtomobila na prehodu za pešce trčila v peško, ki je vozišče pravilno prečkala po prehodu za pešce. Pri tem se je peška lahko telesno poškodovala.

Na področju kriminalitete so v naselju Bodislavci obravnavali tatvino osebnega avtomobila. Ugotovljeno je bilo, da je storilec osebni avtomobil Opel meriva z nameščenimi registrskimi tablicami MS AB-002 odpeljal z originalnimi avtomobilskimi ključi. Kasneje je voznik z osebnim avtomobilom zapeljal z vozišča, kjer je bil tudi izsleden.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat v zasebnih prostorih in trikrat na javnem krju. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

V Brezovici je ponoči zagorela skladovnica drv. Požar so pogasili domači in okoliški gasilci. Vzrok požara bodo policisti skušali ugotoviti danes, ko bo opravljen ogled.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Lendava.



Več v Črna kronika