Oktet Belmura v Ljutomeru poskrbel za večer poln glasbe in odličnega vzdušja

Obiskovalci, ki so se koncerta v Kavarni Metropol v Ljutomeru udeležili iz širše okolice so lahko uživali v večeru, polnem glasbe in odličnega vzdušja.

Prlekija-on.net, sobota, 3. oktober 2020 ob 20:29
Oktet Belmura v Kavarni Metropol Ljutomer

Oktet Belmura v Kavarni Metropol Ljutomer

V Kavarni Metropol v Ljutomeru, je na terasi, ob upoštevanju navodil NIJZ, v petek, 2. oktobra, na Večeru dalmatinske in slovenske glasbe nastopil oktet Belmura in Črenšovcev. Fantje so ob prepevanju vsem znanih slovenskih in dalmatinskih skladb poskrbeli za odličen večer, poln glasbe in odličnega vzdušja. Za povezovanje programa in dodatno popestritev je poskrbel Miha Horvat.

Obiskovalci, ki so se koncerta udeležili iz širše okolice Ljutomera (med drugim so prišli tudi iz Maribora in Ljubljane), so lahko uživali ob skladbah, kot so Galeb i ja, Vilo moja, Dan Ljubezni, Solinar, Večja od neba, Ružo moja, Cesarica, Roblek, Na avtocesti in številnih drugih.

Ob koncu programa so se člani za dolgoletno sodelovanje (od leta 2002 do petka) zahvalili njihovemu članu Stanku Lebarju, ki je svoj govor zaključil z mislimi, da za oktet Belmura njegov odhod ne pomeni konec okteta, kajti prihajajo novi člani.

Organizator je za prireditev pridobil tudi pozitivno mnenje NIJZ in se vsem nastopajočim in obiskovalcem zahvaljuje, da so upoštevali nasvete in ukrepe v tem času.



Več v Družabno