V Ivanjkovcih prišlo do prepira in pretepa z baseball palico

Policisti so v nedeljo zvečer intervenirali v naselju Ivanjkovci kjer je bilo ugotovljeno, da je prišlo do prepira in pretepa med dvema osebama ter uporabe baseball palice v pretepu.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 5. oktober 2020 ob 09:52
Ivanjkovci

Ivanjkovci

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v minulem vikendu obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 2. oktobra, ob 12:47 uri so bili obveščeni s strani krajana, da se je k njim zatekel neznani pes. Na kraju je bil s pomočjo vgrajenega čipa ugotovljen lastnik psa. Skrbniku psa je bil na kraju izdan plačilni nalog zaradi kršitve določil Zakona o zaščiti živali.

Ob 18.00 uri so bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v naselju. Policisti so opravili ogled kraja dejanja, sledi zbiranje obvestil in ob zaključku kazenska ovadba na državno tožilstvo.

Ob 22.52 uri so obravnavali kaznivo dejanje ponarejanje denarja. Sledi zbiranje obvestil, ter kazenska ovadba na državno tožilstvo.

Ob 02.10 uri so policisti obravnavali kršitev javnega reda in miru, kjer je prišlo do prepira med osebami na zasebni zabavi. Po vseh zbranih obvestilih bodo zoper kršitelje ukrepali v skladu z zakonom o javnem redu in miru.

V soboto, 3. oktobra, ob 1.00 uri so bili obveščeni o poškodbi osebe. Policisti so na kraju ugotovili, da je poškodovani osebi spodrsnilo na talnih ploščicah in je padel. Na kraj so prišli delavci reševalne službe z dežurnim zdravnikom, kateri je osebo pregledal in ugotovil, da je oseba zadobila lahko telesno poškodbo, odrgnino v predelu glave. Ker je tuja krivda na kraju bila izključena, so policisti zadevo zaključili z uradnim zaznamkom.

V nedeljo, 4. oktobra, ob 8.25 uri so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije z udeležbo divjadi. Patrulja je na kraju udeležencu izdala obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 20:40 uri so bili na kraju prometne nesreče I. kategorije na glavni cesti v naselju Obrež, Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila zaradi neupoštevanja pravil prednosti trčil v nasproti vozeči osebni avtomobil. Med ogledom je bilo ugotovljeno, da je povzročitelj vozil pod vplivom alkohola, saj je alkotest pokazal 0,89 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Povzročitelju je bila prepovedana nadaljnja vožnja, odvzeto vozniško dovoljenje, zaradi kršitev določil Zakona o pravilih cestnega prometa pa bodo zoper njega podali obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Ormožu.

Ob 21:35 uri so intervenirali v naselju Ivanjkovci kjer je bilo ugotovljeno, da je prišlo do prepira in pretepa med dvema osebama ter uporabe baseball palice v pretepu, zoper osumljenca bodo podali kazensko ovadbo za Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

V pretepu je bil uporabljen baseball kij (simbolična fotografija)

Na hrbtu mu je zlomil baseball kij




Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Črna kronika