Teden restavracij v Gostilni Zorko

V akciji sodelujejo najboljše slovenske restavracije, ki obiskovalcem Tedna restavracij ponujajo posebne menije po posebni ceni, ki je praviloma precej nižja od običajne cene v teh restavracijah.

Prlekija-on.net, četrtek, 8. oktober 2020 ob 13:05
Gostilna Zorko

Gostilna Zorko

Akcija Teden restavracij, ki letos poteka od 9. do 18. oktobra, promovira vrhunsko slovensko kulinariko. V njo so vključene najboljše slovenske restavracije in chefi, ki dvakrat letno - spomladi in jeseni - v desetih dneh najbolj kulinaričnega tedna v letu v svojih restavracijah predstavijo svoje znanje v najmanj treh dejanjih - hodih.

Cena posebej za Teden restavracij kreiranih menijev je prijazna do stalnih gostov, ki so s tem nagrajeni za svojo zvestobo, in novih, za katere je to priložnost za spoznavanje vrhunske kulinarike, ki ni nujno, da je vedno draga in elitistična.

Z Dušanom se je pogovarjala Svetlana Oletič

Dušan Zorko, uspešen gostinec ter tekmovalec in trener kasaških konj


Teden restavracij je ekskluzivna prireditev, na katero so vabljeni samo tisti, ki radi (in) dobro jejo (dobrojedci) in v kateri lahko sodelujejo samo najboljše slovenske restavracije. Osnova za izbiro so ocene kulinaričnega kritika Uroša Mencingerja na spletnem portalu Izbor okusov www.vivi.si.

V Tednu restavracij sodeluje tudi Gostilna Zorko iz Borecev. Menije lahko vidite tukaj, kjer lahko tudi rezervirate termin.Več v Gospodarstvo