Jan Plestenjak kupil znamko Mura

»Vesel sem, da bo znamka Mura ostala v slovenskih rokah. Znamka, ki je bila včasih ponos slovenske tekstilne industrije,« je ob tem med drugim zapisal.

Prlekija-on.net, torek, 13. oktober 2020 ob 15:39
Jan Plestenjak

Jan Plestenjak

Eden najbolj popularnih glasbenikov v Sloveniji, Jan Plestenjak, je na svojih profilih družbenih omrežij objavil, da je znamka Mura v njegovih rokah. "Vesel sem, da bo znamka Mura ostala v slovenskih rokah. Znamka, ki je bila včasih ponos slovenske tekstilne industrije," je zapisal ter nadaljeval: "Mnogo prekmurskih družin je dalo svoje srce in dušo za to znamko. Tudi če ostane obešena v mojem studiu, med zlatimi in platinastimi ploščami...ostala bo v Sloveniji...morda pa nekoč spet dvigne svoja krila...s spoštovanjem do vseh krojačev in šivilj, ki so jo soustvarili!"

Po poročanju Financ je tri nekdanje Murine blagovne znamke - MURA, Mura in e.mura, kupila družba Talent-Planet, ki je v lasti Plestenjaka. Za znamke je družba odštela 3.300 evrov.

Vesel sem, da bo znamka Mura ostala v slovenskih rokah. Znamka, ki je bila vcasih ponos slovenske tekstilne industrije....

Objavil/a Jan Plestenjak dne Ponedeljek, 12. oktober 2020


Več v Gospodarstvo