Osebni avtomobil sam zapeljal vzvratno po klancu navzdol, čez travnik v bližnji gozd

Voznici, ki je neustrezno zavarovala vozilo na lokalni cesti, je bil na kraju izdan plačilni nalog po ZPrCP.

Prlekija-on.net, torek, 27. oktober 2020 ob 09:15
Vozilo je zapeljalo čez travnik v bližnji gozd

Vozilo je zapeljalo čez travnik v bližnji gozd

Policisti Policijske postaje Ormož so v ponedeljek, 26. oktobra, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 7:01 uri so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije na parkirišču v naselju Gorišnica. Udeležencema je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda kraja prometne nesreče.

Ob 9:21 uri jih je psihiater iz ormoške psihiatrične bolnišnice obvestil o težavah njegove pacientke. O ugotovitvah sledi poročilo na krajevno pristojen center za socialno delo.

Ob 13:09 uri so bili obveščeni o zaparkirani Ilirski ulici v Ormožu. Kršitelju/vozniku osebnega avtomobila je bil na kraju izdan plačilni nalog po ZPrCP.

Ob 14:11 uri so bili obveščeni o neustrezno zavarovanem vozilu na lokalni cesti v enem izmed naselij v občini Sv. Tomaž. Osebni avtomobil je sam zapeljal vzvratno po klancu navzdol, čez travnik v bližnji gozd. Kršiteljici/voznici osebnega avtomobila je bil na kraju izdan plačilni nalog po ZPrCP.

Ob 17:40 uri so na PP od oškodovanca sprejeli predlog za pregon kaznivega dejanja Lahke telesne poškodbe in Grožnje. Sledi zbiranje obvestil in KO zoper osumljenega.

Ob 20:50 uri so v Vičancih obravnavali prometni dogodek, kjer je voznica osebnega avtomobila trčila v srno. Voznici je bilo na kraju izdano obvestilo o odstopu od ogleda.



Več v Črna kronika