Pogrešano Simono še vedno iščejo

V sredo so na območju občine Ptuj gasilci iz PGD Kicar, Podvinci, Pacinje, Desenci, Spodnji Velovlek, Dornava in Destrnik pod vodstvom policije nadaljevali z iskalno akcijo pogrešane osebe, ki so jo prvič iskali že 12. decembra.

Prlekija-on.net, sreda, 23. december 2020 ob 18:01
Pogrešano so iskali gasilci iz PGD Kicar, Podvinci, Pacinje, Desenci, Spodnji Velovlek, Dornava in Destrnik

Pogrešano so iskali gasilci iz PGD Kicar, Podvinci, Pacinje, Desenci, Spodnji Velovlek, Dornava in Destrnik

V sredo, 23. decembra, ob 7.45 so na območju občine Ptuj gasilci iz PGD Kicar, Podvinci, Pacinje, Desenci, Spodnji Velovlek, Dornava in Destrnik pod vodstvom policije nadaljevali z iskalno akcijo pogrešane osebe, ki so jo prvič iskali že 12. decembra. Pogrešane osebe niso našli.

Policisti na območju Policijske uprave Maribor obravnavajo prijavo o pogrešani osebi. Pogrešana je Simona Meglič, stanujoča v Levanjcih, občina Destrnik, ki je bila nazadnje videna na svojem domu, dne 10.12.2020 v dopoldanskem času.

Stara je 43 let, visoka 165 cm, težka približno 55 kg, srednje postave, dolgih črnih las, rjavih oči, oblečena v dolgo rdečo bundo, črne hlače in obuta v bele športne copate št. 35.

Pogrešana Simona Meglič

Simona je pogrešana že štiri dni. Ste jo kje videli?


Vse, ki bi pogrešano opazili ali karkoli vedeli o njenem izginotju, prosijo, da o tem obvestite najbližjo policijski postajo ali pokličete na telefonsko številko policije 113, oziroma na anonimni telefon policije 080-1200.

Pogrešano naj bi nazadnje videli ob regionalni cesti Lenart-Ptuj, v Ločiču v občini Trnovska vas, ko je hodila po kolesarsko-sprehajalni poti v smeri proti Ptuju in bila oblečena, kot je zgoraj opisano. Iskali so jo že pred desetimi dnevi, v soboto, na območju naselja Levanjci, kjer so pogrešano iskali gasilci PGD Desenci, v nedeljo so jo na tem območju iskali gasilci PGD Desenci, Destrnik in lovci LD Destrnik, pred enim tednom pa so pogrešano iskali še na območju občin Trnovska vas in Destrnik. Takrat so v iskalni akciji sodelovali policisti, gasilci PGD Destrnik, Desenci in Biš ter vodniki reševalnih psov ZRPS Podravske regije in SIP KZS-skupina 3.

Iskalna akcija je potekala tudi minuli petek. Takrat so pogrešano iskali na območju občin Ptuj in Destrnik. V akciji iskanja so poleg policije sodelovali gasilci PGD Destrnik, Desenci in Spodnji Velovlek ter vodniki reševalnih psov ZRPS Podravske regije in SIP KZS.



Več v Črna kronika