Policija še vedno izvaja aktivnosti za izsleditev pogrešane Simone in prosi za pomoč

Simona je pogrešana že 20 dni, policija še vedno izvaja aktivnosti za izsleditev pogrešane, ki do sedaj še ni bila izsledena.

Prlekija-on.net, sreda, 30. december 2020 ob 14:03
Pogrešana Simona Meglič

Pogrešana Simona Meglič

Iz PU Maribor so sporočili, da policisti Policijske uprave Maribor še vedno izvajajo aktivnosti za izsleditev pogrešane Simone Meglič. Ob tem še vedno izvajajo aktivnosti za izsleditev pogrešane, ki do sedaj še ni bila izsledena.

Ponovno pozivajo vse, ki so morebiti pogrešano osebo videli, v četrtek 10. 12. 2020 ali po tem datumu, da to sporočite na najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na telefonsko številko policije 113, oziroma na anonimni telefon policije 080-1200.

Opis pogrešane osebe: Simona Meglič je stara 43 let, visoka je 165 centimetrov, težka je približno 55 kilogramov, srednje postave, dolgih črnih las, rjavih oči. Od doma je odšla oblečena v dolgo rdečo bundo, črne hlače in obuta v bele športne copate.

Pogrešano so iskali gasilci iz PGD Kicar, Podvinci, Pacinje, Desenci, Spodnji Velovlek, Dornava in Destrnik

Pogrešano Simono še vedno iščejo


Več iskalnih akcij, a brez sledi o pogrešani

Kot je znano, so pogrešano iskali že več dni v ločenih iskalnih akcijah, a neuspešno. Pogrešano naj bi nazadnje videli ob regionalni cesti Lenart-Ptuj, v Ločiču v občini Trnovska vas, ko je hodila po kolesarsko-sprehajalni poti v smeri proti Ptuju in bila oblečena, kot je zgoraj opisano. Iskali so jo že pred tremi tedni, v soboto, na območju naselja Levanjci, kjer so pogrešano iskali gasilci PGD Desenci, naslednji dan so jo na tem območju iskali gasilci PGD Desenci, Destrnik in lovci LD Destrnik, pred dvema tednoma pa so pogrešano iskali še na območju občin Trnovska vas in Destrnik. Takrat so v iskalni akciji sodelovali policisti, gasilci PGD Destrnik, Desenci in Biš ter vodniki reševalnih psov ZRPS Podravske regije in SIP KZS-skupina 3.

Iskalna akcija je potekala v petek, 18. decembra. Takrat so pogrešano iskali na območju občin Ptuj in Destrnik. V akciji iskanja so poleg policije sodelovali gasilci PGD Destrnik, Desenci in Spodnji Velovlek ter vodniki reševalnih psov ZRPS Podravske regije in SIP KZS.

V sredo, 23. decembra, pa so jo iskali na območju občine Ptuj, kjer so sodelovali gasilci iz PGD Kicar, Podvinci, Pacinje, Desenci, Spodnji Velovlek, Dornava in Destrnik pod vodstvom policije. Pogrešane osebe še do danes niso našli.



Več v Črna kronika