Njihove vabe uporabljajo tudi najzahtevnejši ribiči

Podjetje in proizvodnja Zadravec B.A.I.T.S. je bilo ustanovljeno davnega leta 1991. Danes je njihove izdelke moč najti in kupiti v 15 evropskih državah, ribiške vabe pa uporabljajo najzahtevnejši ribiči, ki stremijo tudi k ohranjanju narave, saj so njihovi izdelki izdelani iz naravnih surovin in svežih jajc.

Prlekija-on.net, nedelja, 10. januar 2021 ob 13:16
Ribiške vabe Mišel Zadravec

Ribiške vabe Mišel Zadravec

Podjetje in proizvodnja Zadravec B.A.I.T.S. je bilo ustanovljeno davnega leta 1991. Že od začetka je delovalo kot družinsko podjetje v katerem so bili zaposleni ožji družinski člani. Ukvarjali so se z uvozom ribiške opreme. Lastnik podjetja Mišel Zadravec je tudi velik ljubitelj krapolova, zato se je že od samega začetka ukvarjal z mešanjem lastnih vab za privabljanje krapov. Na začetku bolj ljubiteljsko, sčasoma pa se je pojavilo vse večje število ribičev, ki so želeli preizkusiti njegove vabe.

Zaradi uspehov doma in v tujini je bilo povpraševanje vedno večje. S pomočjo testnih ribičev, ki so čez cele sezone testirali nove vabe in se vračali z lepimi rezultati, so začeli širiti paleto proizvodov, ki danes presega 650 artiklov lastne blagovne znamke. Zahvaljujoč neprekinjenemu razvoju, so postali uspešni pri izdelavi kvalitetnih vab širom Evrope. S tem pa so pridobili zaupanje za proizvodnjo tudi tujim blagovnim znamkam. Tako so morali razmišljati naprej. Zaradi prostorne stiske in amaterskih strojev so se v letu 2009 preselili v nove prostore, z novimi modernimi stroji, dvema sušilnicama in vsem, kar je potrebno za normalno obratovanje tovrstnega podjetja. Z novimi pridobitvami so kapacitete povečali večkratno. Danes je njihove izdelke moč najti in kupiti v 15 evropskih državah. Njihove vabe uporabljajo najzahtevnejši ribiči, ki stremijo tudi k ohranjanju narave, saj so njihovi izdelki izdelani iz naravnih surovin in svežih jajc. Podjetje trenutno zaposluje 8 ljudi.

Po isti poti bodo nadaljevali naprej in s tem poskušali zadovoljit vedno bolj zahtevne ribiče. Ribiška trgovina Zadravec, ki je svet ribolova, je na začetku bila v velikosti 30m2, sedaj 750 m2. S svojo strokovnostjo in veliko zalogo čez 25.000 različnih artiklov zadovoljijo skoraj vsakega ribiča. Ribiči in drugi ljubitelji vod, rib in narave jih lahko najdejo v Murski Soboti na Lendavska ulica 1.

Jože Žerdin



Več v Gospodarstvo