Prevažal ukradeno vozilo

Voznik tovornega vozila, registrskih oznak Litve, je imel na tovornem vozilu naloženih osem osebnih avtomobilov. Za enega je bilo ugotovljeno, da je bilo odtujeno.

Prlekija-on.net, petek, 26. februar 2021 ob 08:56
Odkrito ukradeno vozilo

Odkrito ukradeno vozilo

Policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe Murska Sobota so v četrtek malo po 21. uri na avtocesti A5, na počivališču BS Petrol - sever Murska Sobota, v sklopu izvajanja izravnalnih ukrepov kontrolirali voznika tovornega vozila, registrskih oznak Litve, kateri je imel na tovornem vozilu naloženih osem osebnih avtomobilov.

Pri kontroli vozil in listin je bilo ugotovljeno, da je bil naložen osebni avtomobil Toyota Yaris 12.2.2021 odtujen v Italiji. Vozilo je bilo zaseženo.

Vozniku, državljanu Litve je bila odvzeta prostost in izpeljan postopek. Po posvetu s pristojnim tožilcem ODT Murska Sobota bo sledilo poročilo po redni poti. Vozilo pa bo vrnjeno zakonitemu lastniku v Italijo.

Odtujen delovni stroj

Včeraj ponoči so neznani storilci z gradbišča v Blagušu odtujili vibracijsko ploščo. Nastalo je za okrog 300 evrov škode. Oškodovanec je odstopil od predloga za kazenski pregon. Na Okrožno državno tožilstvo bo podana kazenska ovadba v skrajšanem postopku z umikom predloga za pregon.



Več v Črna kronika