Mati otroka pustila samega. Osumljena je kaznivega dejanja zanemarjanja mladoletne osebe.

Ugotovljeno je bilo, da je skozi odprto okno v 3. nadstropju padel 3-letni otrok, kateri je bil odpeljan v bolnišnico.

Prlekija-on.net, sreda, 3. marec 2021 ob 07:51
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali dve prometni nesreči. Žal se je ena končala s smrtnim izidom. Obravnavanih je bilo še pet primerov povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavanih šest kaznivih dejanj in ena kršitev javnega reda.

Okrog 17.00 ure je prišlo do prometne nesreče v naselju Čentiba, ko je voznik osebnega avtomobila trčil v 59-letno peško, ki je hodila po desnem robu vozišča. Peška je med prevozom v bolnišnico umrla. Poleg peške je hodil še njen partner, kateri pa v nesreči ni bil poškodovan.

Na kraju prometne nesreče

Voznik, ki je do smrti zbil peško, vozil pod vplivom alkohola


S področja kriminalitete so soboški policisti obravnavali tatvino nafte iz parkiranega tovornega vozila in tri kazniva dejanja zloraba bančne kartice. V naselju Precetinci je bil obravnavan vlom v nenaseljeno stanovanjsko hišo.

Malo pred 09.00 uro so bili obveščeni da je iz stanovanjskega bloka v Lendavi padel otrok. Ugotovljeno je bilo, da je skozi odprto okno v 3. nadstropju padel 3-letni otrok, kateri je bil odpeljan v bolnišnico. Po izjavi zdravnika naj bi bil otrok lažje telesno poškodovan.

Mati je otroka pustila samega brez nadzorstva v stanovanju. Osumljena je kaznivega dejanja zanemarjanja mladoletne osebe.

Javni red je bil kršen 1-krat v zasebnih prostorih.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in Ljutomer.

Otrok je bil odpeljan v bolnišnico

3-letni otrok padel iz 3. nadstropja stanovanjskega bloka




Več v Črna kronika