Vrata odprl prenovljen trgovski center MERKUR Ptuj

Ob svečanem dogodku tudi donacija Splošni bolnišnici Ptuj.

Prlekija-on.net, četrtek, 11. marec 2021 ob 10:23
Ob svečanem dogodku tudi donacija Splošni bolnišnici Ptuj

Ob svečanem dogodku tudi donacija Splošni bolnišnici Ptuj

V četrtek, 11. marca, so se odprla vrata prenovljenega trgovskega centra MERKUR na Ptuju. Kupci bodo lahko obiskali osveženo podobo razširjenega oddelka Vse za vrt, pobrskali po še večji izbiri strojev in orodja ter se navduševali nad široko ponudbo laminatov, vinilov in parketov. Prenovljeni center bo v skladu s posameznimi letnimi časi predstavljal tudi nove trende - trenutno so v ospredju trendi vrtnega pohištva za leto 2021 in sezonske dekoracije. Za Ptujčane so pri MERKUR-ju pripravili še posebno otvoritveno ponudbo. Odprtje prenovljenega centra so pospremili tudi z donacijo v višini 1000 evrov in jo namenili Splošni bolnišnici Ptuj.

»Smo v obdobju nenehnih sprememb in preizkušenj, zato smo veseli in ponosni, da lahko danes kupce povabimo v prenovljen trgovski center MERKUR,« je ob kratkem nagovoru poudaril član poslovodstva MERKUR-ja, Igor Maroša. Ob tem se je svojim zaposlenim zahvalil za predanost in zaupanje. Odgovornost, tako do ljudi kot tudi do okolja, je MERKUR-jeva dolgoletna vrednota, zato so tudi ob tej priložnosti donacijo v višini 1000 evrov predali Splošni bolnišnici Ptuj. »Ob vseh izzivih zadnjega leta smo presodili, da je Splošna bolnišnica Ptuj tista organizacija, ki si več kot zasluži našo podporo,« je izpostavil Igor Maroša, Donacijo je pospremila županja Mestne občine Ptuj, Nuška Gajšek, ki je ob tej priložnosti povedala: »Veseli nas, da podjetje z zavidljivo tradicijo nenehno vlaga v razvoj in se trudi za slehernega kupca. Še posebej v teh spremenjenih razmerah, ko so se naše nakupovalne navade kar spremenile. Še posebej veseli in ponosni pa smo, da gre za družbeno odgovorno podjetje, ki vidi širše, zato tudi v imenu Mestne občine Ptuj hvala za vašo donacijo ptujski bolnišnici. Vse dobro in uspešno tudi na nadaljnji poslovni poti, Ptujčankam in Ptujčanom pa prijetno nakupovanje v prenovljenem ptujskem MERKUR-ju.« Bon z donacijo sta prevzela Anica Ažmah, direktorica Splošne bolnišnice Ptuj in strokovni direktor dr. Teodor Pevec.

Sledil je simboličen prerez traku in odprla so se vrata prenovljenega trgovskega centra MERKUR, ki bo odslej kupce mesta in okolice sprejemal na več kot 4500 kvadratnih metrih prodajne površine. Za kupce bo skrbela prodajna ekipa 43 zaposlenih, ki si je ob otvoritvi nadela tudi nove delovne obleke v značilni zeleno-rumeni barvi blagovne znamke.

Novosti TC MERKUR Ptuj:

  • projektna pisarna REČENO STORJENO za individualno svetovanje, ki je nadgrajena tudi s tehnologijo VR očal, da si potrošnik lahko ogleda svojo bodočo kopalnico še pred nakupom;
  • osvežena podoba razširjenega oddelka Vse za vrt;
  • razširjen oddelek orodja z bogato izbiro strojev, orodja in priborov;
  • razširjen oddelek lesa s široko ponudbo laminatov, vinilov, parketov;
  • izpostavitev najnovejših trendov vrtnega pohištva in sezonske dekoracije;
  • točka Klikni in prevzemi (izberi na spletu, prevzemi v trgovini);
  • več prostora za pregleden in udoben nakup;
  • še večja izbira vsega potrebnega za urejen dom in okolico.

Bogata zgodovina, sveža ponudba

»Kupci in poslovni partnerji nam zaupajo, saj smo slovensko podjetje z dolgoletno tradicijo, praznujemo 125 let in slovimo po strokovnih nasvetih naših zaposlenih. Vodilni položaj v kategoriji izboljšav doma in vzdrževanja ohranjamo skladno z miselnostjo nenehnega razvoja. Naš cilj je jasen - želimo ugoditi potrebam jutrišnjih kupcev,« so povedali pri MERKUR-ju in dodali, da kupci v zadnjem letu veliko pozornosti namenjajo predvsem urejanju doma, okolice in samooskrbi, zato bodo prenovljeni oddelki trgovskega centra Ptuj zagotovo še v večji navdih in pomoč, da bo tako doma kot na vrtu skozi celo leto vse urejeno.



Več v Gospodarstvo