Danes pogostejše meritve hitrosti na območju PP Ljutomer

Policisti so v minulem dnevu zasegli dva osebna avtomobila, en voznik je vozil brez dokumentov, drugi v času izrečenega ukrepa prepovedi vožnje.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 3. maj 2021 ob 07:44
Policija

Policija

Preteklo nedeljo so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali dve prometni nesreči, ki sta se končali le z materialno škodo, dve kaznivi dejanji, sedem kršitev javnega reda in miru, zasegli dva osebna avtomobila in dva primera povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete so petrovski policisti obravnavali tatvino katalizatorja z osebnega avtomobila, radgonski pa kaznivo dejanje s področja prepovedanih drog.

Javni red in mir je bil kršen petkrat v zasebnih prostorih in dvakrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

V Vratji vasi je bil zaradi prekoračitve hitrosti zaustavljen voznik osebnega avtomobila. Pri kontroli dokumentov je bilo ugotovljeno, da za vožnjo ne poseduje vozniškega dovoljenja. Osebni avtomobil mu je bil zasežen. V Gornji Radgoni je bil prav tako zaustavljen voznik osebnega avtomobila. V postopku je bilo ugotovljeno, da je vozil osebni avtomobil v času izrečenega ukrepa prepovedi vožnje. Tudi njemu je bil osebni avtomobil zasežen.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Ljutomer.