Z neznano snovjo so mu poškropili okrasni grm na zelenici pred hišo

Policisti so bili obveščeni tudi o kršitvi javnega reda in miru, kjer pa je bilo ugotovljeno, da je bila prijavljena lažna naznanitev prekrška.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 24. maj 2021 ob 16:20
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v minulem vikendu obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 21. maja, ob 8.11 so opravili ogled kraja prometne nesreče I. kategorije in udeležbo dveh vozil. Patrulja je na kraju ugotovila, da je do nesreče prišlo zaradi odvzema prednosti enega od udeležencev v nesreči. Povzročitelju je na kraju bil izdan plačilni nalog.

Ob 16.57 so bili obveščeni s strani oškodovanca, da so mu z neznano snovjo poškropili okrasni grm na zelenici pred hišo. Oškodovanec ni podal predloga za pregon kaznivega dejanja, zato so policisti prijavo zaključili z uradnim zaznamkom.

V soboto, 22. maja, ob 10.41 so bili obveščeni o poškodovanju električnega vodnika v zemlji zaradi opravljanja zemeljskih del v Jastrebcih. Ob 13.02 so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v Gornjih Ključarovcih. Ob 15.48 so bili obveščeni o zaparkiranem dovozu v vinograd v Vinskem Vrhu. Ob 16.56 so bili obveščeni o odvrženih odpadkih v Sodincih. Zoper kršitelja sledi predlog drugemu prekrškovnemu organu

V nedeljo, 23. maja, ob 15.29 so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru na Runču, kjer pa je bilo ugotovljeno, da je bila prijavljena lažna naznanitev prekrška. Klicatelju je bil izdan plačilni nalog po ZJRM.

Ob 21.10 so v Lahoncih obravnavali prometni dogodek, kjer je voznik trčil v srno.



Več v Črna kronika