Neznanci na treh parkiranih vozilih odrezali in odnesli del izpušne cevi skupaj s katalizatorjem

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in Gornja Radgona.

Prlekija-on.net, petek, 4. junij 2021 ob 07:40
S parkiranih vozil so odstranili izpušne cevi skupaj s katalizatorjem

S parkiranih vozil so odstranili izpušne cevi skupaj s katalizatorjem

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali štiri prometne nesreče. Pri tem se je ena končala z lažjimi telesnimi poškodbami v ostalih treh je nastala samo materialna škoda. Obravnavani so bili še trije primeri povoženja divjadi. Poleg tega so bila obravnavana štiri kazniva dejanja in štiri kršitve javnega reda.

S področja kriminalitete so soboški policisti obravnavali goljufijo. V Gornji Radgoni so neznanci na treh parkiranih osebnih avtomobilih odrezali in odnesli del izpušne cevi skupaj s katalizatorjem.

Javni red je bil kršen 2-krat v zasebnih prostorih in 2-krat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in Gornja Radgona.Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.


Več v Črna kronika