Uspešno izpeljali 4. Dan Zveze klubov poslovne odličnosti Slovenije

4. Dan Zveze klubov poslovne odličnosti Slovenije so uspešno izpeljali 5. junija 2021 v Velenju.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 7. junij 2021 ob 16:37
4. Dan Zveze klubov poslovne odličnosti Slovenije

4. Dan Zveze klubov poslovne odličnosti Slovenije

»Živim vsak dan posebej.
Vsak dan poiščem zrno vesele spodbude.
Zjutraj si rečem: »Kaj je tisto, kar me bo danes razveselilo?«
Potem se lotim dneva.
Ne sprašujem se, kako bo jutri.«

(B. Jordan)

S to mislijo nas je na našem zveznem dogodku nagovorila organizatorka dogodka in predsednica Zveze klubov poslovne odličnosti Slovenije Suzi Asfour.

Korona nam je pokazala, da nič v našem življenju ni samoumevno, zato smo neizmerno hvaležne, da smo v soboto, 5. junija, lahko izpeljale naš težko pričakovan 4. Dan Zveze. Uigrana ekipa naših članic je tudi tokrat ponovno dokazala, da zmoremo tudi v teh nepredvidljivih časih doseči izjemne stvari.

Nataša Poljanec je poskrbela za tehnično podporo dogodka, da je vse teklo brezhibno, Petra Arnež in Maja Fink sta bili odlični moderatorki, ki sta nas srčno vodili skozi izobraževalni del dneva, Vesna Medle je pripravila film, ki je prikazal klube in njihove dejavnosti preteklih let.

Naše združenje nosi v sebi bogastvo vsake posameznice, saj ima prav vsaka nek izjemen dar, in če ga je pripravljena izpostaviti, pridejo do izraza njeni čudoviti potenciali, ki zasijejo kot diamant. Uspeh na katerem koli področju, namreč nikoli ne pride sam od sebe, za to se je vedno treba močno potruditi in o tem nam je zelo slikovito pripovedovala Maja Fink, naša najmlajša prejemnica prestižnega priznanja Poslovna asistentka/tajnica leta 2018 in predsednica Kluba poslovne odličnosti Dolenjske in Bele krajine. Iz istega kluba prihaja tudi Erika Škrabec, ki se je tokrat prvič predstavila kot odlična predavateljica. Kot dolgoletna bančnica nam je lahko suvereno predstavila, kako pomembno si je pravilno zastaviti cilje, če želimo doseči in ohraniti zdrave osebne finance.

Na ekskluzivni predstavitvi knjižnega prvenca Suzi Asfour, Poletela, od iskre do plamena, so udeleženke do solz ganjeno poslušale, kako je pred nekaj leti padla v globoko krizo, ko je sočasno izgubila vse svoje cilje, eksistenco in sebe. Iz hudih preizkušenj se je dvignila kot feniks iz pepela in je danes srečna in sijoča ženska, ki nam skozi svojo življenjsko zgodbo daje polno uvidov in nasvetov za našo osebno rast. Knjiga je nastala je z namenom, da nas pritegne k razmišljanju, kaj je tisto, kar je v življenju zares pomembno, da bomo še bolj s hvaležnostjo stopale skozi življenje ... želi pa nas tudi opogumiti, da odstranimo iz svojega življenja vse tisto, kar nas ne osrečuje in da si dovolimo spoznati, da lahko imamo srečno in izpolnjeno življenje, če se za to tudi potrudimo. Manica Hartman sem sodelovala kot urednica knjige.

Skozi popoldansko svečano podelitev priznanj odličnosti nas je popeljala očarljiva Klavdija Dovečer in karizmatična pevka Maja Založnik ob glasbeni spremljavi Primoža Hudoklina. Maja je zapela izbrane skladbe v kateri so se zrcalile lastnosti prejemnic priznanj. Mateja Marc, Damjana Jagodic in Petra Arnež so postale prejemnice pisnih priznanj, Maja Fink prejemnica srebrnega, Teja Večerjevič Rižnar in Manica Hartman iz Kluba tajnic in poslovnih sekretark Prlekije pa sta letošnji ponosni prejemnici zlatega priznanja odličnosti. Vsem prejemnicam iskrene čestitke, saj dajete s svojimi danostmi, darovi in zavzetim delom dragoceno dodano vrednost našemu združenju in ga dodatno plemenitite. Za protokol podeljevanja priznanj je lahkotno in ubrano poskrbela članica Mojca Lenart, ki prihaja iz sosednjega ptujskega kluba.

Z mnogoterimi darili so nas razveselili tudi različni donatorji, svoje gostoljubje pa sta nam že tretje leto zapored nudila Gorenje gostinstvo in Hotel Paka, za kar se jima prav tako iskreno zahvaljujemo. Da bodo naši spomini še lepši in si jih bomo lahko vedno znova priklicali v spomin je poskrbel še fotograf Marko Klinc, ki je vse krasne trenutke ulovil v svoj objektiv in nam tako še dodatno polepšal izjemen, s hvaležnostjo prežet dan.

Več o dogodku in o nas najdete tukaj.

Manica Hartman in Suzi Asfour, predsednica Zveze klubov poslovne odličnosti Slovenije



Več v Kultura in izobraževanje