Dodaten termin množičnega cepljenja v ZD Ljutomer

Iz ZD Ljutomer sporočajo, da so zaradi velikega interesa prebivalstva v ZD-ju določili dodaten termin množičnega cepljenja. Cepite se lahko po novem tudi ob četrtkih, začenši že jutri.

Prlekija-on.net, sreda, 7. julij 2021 ob 18:27
ZD Ljutomer

ZD Ljutomer

Iz Zdravstvenega doma Ljutomer obveščajo, da bodo zaradi povečanega interesa občank in občanov nudili dodatni termin za cepljenje proti covid-19 brez naročanja in z možnostjo izbire med cepivi Pfizer, Johnson in AstroZeneca.

"Že jutri - torej v četrtek 8.7. se lahko med 12.00 in 15.00 uro oglasite v ZD Ljutomer, kjer opravite cepljenje. Dodaten termin bo tako na voljo vsak četrtek od 12.00 - 15.00 ure. Termin ob torkih ostaja nespremenjen. Pomembno je samo, da ste zdravi in imate s seboj zdravstveno kartico, ali veljavno evropsko zdravstveno kartico in osebni dokument," sporočajo iz ZD Ljutomer, kjer lahko po cepljenju pri informatorju dobite tudi brezplačno zeleno digitalno potrdilo.

Kolektiv Zdravstvenega doma Ljutomer vam želi obilo zdravja in prijetno ter brezskrbno poletje.

Cepil se je tudi direktor ZD Ljutomer Boštjan Pihlar

V ZD Ljutomer izredno zadovoljni z odzivom prebivalstva na množično cepljenje
Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Gospodarstvo