V trčenju huje poškodovan kolesar

Voznica osebnega avtomobila je trčila v kolesarja, kateri je vozil po sredini smernega vozišča.

Prlekija-on.net, torek, 20. julij 2021 ob 09:44
Prometna nesreča

Prometna nesreča

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali pet prometnih nesreč. V eni je bila ena oseba huje telesno poškodovana. Obravnavanih je bilo še šest primerov povoženja divjadi. Poleg tega sta bili obravnavani dve kaznivi dejanji in šest kršitve javnega reda.

Ob 21.30 uri je na regionalni cesti izven naselja Gradišče voznica osebnega avtomobila trčila v kolesarja, kateri je vozil po sredini smernega vozišča. Voznica je vozila za njim in ga dohitela. Po trčenju je kolesarja vrglo na pokrov motorja in vetrobransko steklo ter je obležal na vozišču. Pri trčenju se je kolesar hudo telesno poškodoval.

S področja kriminalitete so ljutomerski policisti obravnavali poškodovanje tuje stvari. V Moravskih Toplicah je neznanec izvršil tatvino akumulatorja iz prenosnega semaforja.

Javni red je bil kršen 3-krat v zasebnih prostorih in 3-krat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in Gornja Radgona.



Več v Črna kronika