V Ljutomeru na ogled malce drugačna ulična razstava ljubiteljske fotografije

Že skoraj dve leti smo na vsakem koraku opozorjeni na varnostno razdaljo, razstava, ki sta jo pripravila Simon Budna in Janja Žalik Jerebič pa vabi, da se ustavimo in stopimo bliže.

Prlekija-on.net, torek, 3. avgust 2021 ob 17:48
Ulična razstava Pridi bliže

Ulična razstava Pridi bliže

V Ljutomeru je na ogled malce drugačna ulična razstava ljubiteljske fotografije. Simon Budna in Janja Žalik Jerebič sta fotografije razstavila v izložbenih oknih v središču mesta. Ovekovečene trenutke iz narave sta želela prenesti v mesto in poživiti okna, ki samevajo. Avtorja, ki poudarjata, da sta ljubiteljska fotografa, sta razstavo poimenovala Pridi bliže. Že skoraj dve leti smo na vsakem koraku opozorjeni na varnostno razdaljo, razstava pa vabi, da se ustavimo in stopimo bliže. Podobno, kot sta se avtorja morala ustaviti, da bi opazila zanimiv detajl narave, se skloniti ali stopiti na prste, da bi ga ujela v objektiv. Razstava bo na ogled do konca avgusta, ogledate pa si jo lahko kar med sprehodom po mestu.

Več o razstavi, lokacijah fotografij in o avtorjih si lahko preberete na spletni strani pridiblize.website2.me ali pa spremljate zanimivosti na facebook strani @pridiblize.

Ulična razstava Pridi bliže
Razstava v nastajanju


Več v Kultura in izobraževanje