Uspešno izvedena poletna krvodajalska akcija v Ljutomeru

Na odvzem je, po predhodni najavi transfuzijskemu oddelku UKC Maribor, v skladu z navodili NIJZ, zaradi omejevanja epidemije koronavirusa, prišlo 215 krvodajalcev.

Prlekija-on.net, sreda, 4. avgust 2021 ob 12:26
Poletna krvodajalska akcija v Ljutomeru

Poletna krvodajalska akcija v Ljutomeru

Za nami je uspešno izvedena poletna krvodajalska akcija, ki je potekala v Ljutomeru 26., 28. in 30. julija. Na odvzem je, po predhodni najavi transfuzijskemu oddelku UKC Maribor, v skladu z navodili NIJZ, zaradi omejevanja epidemije koronavirusa, prišlo 215 krvodajalcev. Rdeči križ Slovenije - Območno združenje Ljutomer, se vsem krvodajalcem za izkazano humanost, solidarnost in plemenito dejanje, iskreno zahvaljuje tudi v imenu vseh, katerim s svojim dejanjem pomagajo.

Prav tako se iskreno zahvaljujejo za pomoč in podporo prostovoljcem in strokovnim delavcem oddelka za transfuzijo UKC Maribor.

Skupaj so za potrebe zdravstva prispevali k zagotavljanju zadostnih količin te najdragocenejše življenjske tekočine tudi v času, ki od vseh nas zahteva odgovorno ravnanje in prilagajanje na trenutne razmere.

Vsi, ki bi želeli darovati kri na oddelku za transfuzijo SB Murska Sobota, se predhodno najavite na odvzem, ki poteka vsak ponedeljek in četrtek od 7. do 12. ure, po telefonu na številko 02 51 23 153.



Več v Kultura in izobraževanje