V ZD Ljutomer bodo v soboto izvedli »cepilni maraton«

Med 8.00 in 13.00 uro boste lahko opravili cepljenje z izbiro cepiva med Pfizerjem, Johnsonom in AstraZeneco sporočajo iz ZD Ljutomer.

Prlekija-on.net, sreda, 4. avgust 2021 ob 13:14
ZD Ljutomer

ZD Ljutomer

Iz Zdravstvenega doma Ljutomer obveščajo, da bodo zaradi povečanega interesa občank in občanov za cepljenje proti Covid-19 brez naročanja, v soboto, 7. avgusta izvedli "cepilni maraton". Možnost bo izbirati med cepivi Pfizer, Johnson in AstraZeneca.

"Tako se lahko vsi, ki se še niste cepili in to želite storiti, oglasite v Zdravstvenem domu Ljutomer med 8.00 in 13.00 uro, kjer opravite cepljenje. Pomembno je samo, da ste zdravi in imate s seboj zdravstveno kartico, ali veljavno evropsko zdravstveno kartico in osebni dokument," sporočajo iz ZD.

Še naprej pa ostajata tudi že utečena termina za cepljenje proti Covid-19 nenaročenih oseb v Zdravstvenem domu Ljutomer, in sicer vsak torek od 12.00 - 16.00 ure in vsak četrtek od 12.00 - 15.00 ure.

Kolektiv Zdravstvenega doma Ljutomer vam želi obilo zdravja in prijetno ter brezskrbno poletje.Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Gospodarstvo