V času sejma AGRA bo v Gornji Radgoni in okolici povečana prisotnost policistov

Ker se na javni prireditvi pričakuje tudi večje število obiskovalcev iz Slovenije in tujine, bo Policija izvajala poostrene aktivnosti v cilju zagotovitve varnosti udeležencev prireditve, ostalih občanov in njihovega premoženja.

Prlekija-on.net, petek, 20. avgust 2021 ob 17:35
Policija

Policija

Od 21. 8. do 26. 8. 2021 bo v Gornji Radgoni potekal tradicionalni 59. kmetijsko živilski sejem AGRA 2021. Ker se na javni prireditvi pričakuje tudi večje število obiskovalcev iz Slovenije in tujine, bo Policija izvajala poostrene aktivnosti v cilju zagotovitve varnosti udeležencev prireditve, ostalih občanov in njihovega premoženja, predvsem pa bo skrbela za pretočnost prometa in varnost vseh udeležencev v cestnem prometu v Gornji Radgoni ali okolici. Zato bo v tem času v Gornji Radgoni in tudi širši okolici povečana prisotnost policistov.

Sejem AGRA

Sejem AGRA letos bo, odprl ga bo Borut Pahor


"Opozarjamo, da so obiskovalci dolžni spoštovati tudi veljavne ukrepe za obvladovanje epidemije Covid-19, vključno s pogojem PCT, ki se bo preverjal ob vstopu na prireditveni prostor," ob tem sporočajo iz PU Murska Sobota ter dodajajo: "Vsi obiskovalci prireditve in ostali občani so se dolžni ravnati po navodilih Policije in ostalih organov, ki bodo zagotavljali red na javni prireditvi, v okolici ali bodo urejali promet v mestu Gornja Radgona. Zato vse udeležence v cestnem prometu pozivamo na strpnost in previdnost. Osnovni namen vseh aktivnosti je poskrbeti za varnost obiskovalcev, tukajšnjih prebivalcev in vseh udeležencev v cestnem prometu."

Tudi policisti PU Murska Sobota se bodo s svojimi preventivnimi projekti predstavili na 59. sejmu v hali A.