V Splošni bolnišnici Murska Sobota na druženje povabili najmlajše

Travnik pred vhodom v bolnišnico so spremenili v gledališki oder, kjer je otroška druščina s poučno Piko aktivno sodelovala in kljub rahlim dežnim kapljicam narisala nasmeh na obraz vsakega ponosnega starša.

Prlekija-on.net, torek, 31. avgust 2021 ob 11:12
Otroška druščina prvošolcev

Otroška druščina prvošolcev

Splošna bolnišnica Murska Sobota je družini prijazno podjetje in prijazni želijo biti tudi do najmlajših. Tiste, ki bodo prvič stopili v šolo, so zato včeraj povabili na druženje ob Pikinih pustolovščinah za lepši uvod v hram učenosti.

Prvi šolski dan je posebno vznemirljiv tako za prvošolce kot njihove starše in da bi se tega dne spominjali z nasmehom in ga ne bi nikoli pozabili, so jim za to posebno priložnost organizirali dogodek, kjer jih je gledališče Ku-kuc razveselilo z gledališko predstavo Pikina velika pustolovščina.

Travnik pred vhodom v bolnišnico so spremenili v gledališki oder, kjer je otroška druščina s poučno Piko aktivno sodelovala in kljub rahlim dežnim kapljicam narisala nasmeh na obraz vsakega ponosnega starša. Na koncu jih je razveselila še barvno igriva mavrica, ki je krasila nebo, ko so prvošolčkom z namenskim darilom ta dan v spomin zapisali kot posebno lepo doživetje. Prvošolčki pa so jim soglasno obljubili, da bodo pogumno odkorakali skozi velika šolska vrata novim znanjem in izkušnjam naproti.

"Bolnišnica bo še naprej aktivno skrbela za ohranitev certifikata Družini prijazno podjetje, kajti s tem povečujemo zadovoljstvo zaposlenih, to pa pripomore k učinkovitosti in uspešnosti pri delu. Take dogodke bomo pripravljali tudi v prihodnje, kajti z njimi povezujemo vrednote, kot so veselje, zdravje, družina, dvigamo motivacijo zaposlenih in pripadnost bolnišnici," je ob tem povedala Bojana Vodeb Mesarič, dipl. sanit. inž., zastopnica bolnišnice za Družini prijazno podjetje.

Otroška druščina prvošolcev



Več v Kultura in izobraževanje