V Lenartu odprli 63. Lidlovo trgovino v Sloveniji

Ob odprtju so, kot to naredijo vsakokrat, predali tudi donacijo in s 500 evri podprli Medobčinsko združenje invalidov Lenart.

Prlekija-on.net, četrtek, 9. september 2021 ob 11:26
Jutranji del ekipe ob prejemu simboličnega ključa

Jutranji del ekipe ob prejemu simboličnega ključa

Lidl Slovenija je v četrtek, 9. septembra, v Lenartu odprl svojo novo trgovino, ki je obenem 63. Lidlova trgovina v Sloveniji. V njej je poleg izvrstne ponudbe Lidlovih izdelkov kupcem na voljo tudi kavomat Lidl TO GO z okusno kavo Fairtrade. Ob odprtju so, kot to naredijo vsakokrat, predali tudi donacijo in s 500 evri podprli Medobčinsko združenje invalidov Lenart.

Vse nove Lidlove trgovine sledijo načelu zagotavljati prijetno nakupovalno izkušnjo in izdelke najvišje kakovosti po najugodnejših cenah. Nova poslovalnica v Lenartu je zasnovana po najnovejšem konceptu opreme Lidlovih trgovin.

»Veseli me, da v Lidlu Slovenija uspešno širimo mrežo poslovalnic, s čimer se še bolj približamo našim kupcem. Tudi ta Lidlova trgovina, v kateri je 10 zaposlenih, zasleduje načelo doživeti najboljšo nakupovalno izkušnjo ter poskrbeti za preprost in hiter nakup,« je povedal Davor Irgolič, vodja prodaje za vzhodno regijo v Lidlu Slovenija.

Sodobna nakupovalna izkušnja, lažji dostop za kolesarje, družine in invalide

Še boljšo nakupovalno izkušnjo zagotavljajo sodobne blagajne na dotik, blagajniški pult pa je za lažje zlaganje blaga nižji in podaljšan. Sodobno zasnovana je osvetlitev trgovine, pa tudi regali, kjer je še več prostora za izdelke. Hladilniki za hlajene in zamrznjene izdelke ter skrinje za meso kupcem omogočajo, da lažje posegajo po izdelkih, prav tako sta v skladu z vodilom, da naj bo vsak nakup kar najbolj hiter in preprost, zasnovani Lidlova pekarna in Lidlova tržnica. V trgovini imajo poseben prostor tudi Lidlove lastne blagovne znamke, ki so kupcem še bolj na dosegu roke.

Lidlovo trgovino si je zjutraj ogledal tudi župan občine Lenart mag. Janez Kramberger.
Lidlovo trgovino si je zjutraj ogledal tudi župan občine Lenart mag. Janez Kramberger

Trgovina ima 103 parkirna mesta (od tega 3 za družine in 5 za invalide). Pred njo so urejeni tudi polnilnica za električna vozila, prostor za kolesa in za hišne ljubljenčke.

Dobrodelni ob odprtju

Lidl Slovenija v okviru svoje trajnostne pobude Ustvarimo boljši svet (www.boljsi-svet.si) deluje humanitarno tudi na lokalni ravni. Ob odprtju novih trgovin se tako zahvali lokalni skupnosti in izbrani lokalni organizaciji preda donacijo za pomoč ljudem v stiski. Ob odprtju nove trgovine v Lenartu so Medobčinskemu društvu invalidov Lenart predali donacijo v vrednosti 500 evrov v obliki Lidlove vrednostne kartice.

V imenu društva je donacijo prevzel Dušan Derganc, predsednik društva, ki je ob tem povedal: »Donacija našemu društvu pomeni ogromno, saj delujemo v šestih občinah, kjer imamo 353 članov. Donacijo bomo porabili za obdaritev težko pokretnih in nepokretnih invalidov ob koncu leta, ko vsako leto obdarimo prek 150 naših članov

Nova trgovina, odlična ponudba in otvoritveni popusti so že zgodaj zjutraj privabili številne kupce.
Nova trgovina, odlična ponudba in otvoritveni popusti so že zgodaj zjutraj privabili številne kupce

Danes posebni otvoritveni popusti

Danes, na dan odprtja, so za vse obiskovalce novega Lidla pripravili poseben otvoritveni popust (10 % popusta na celoten nakup). Na voljo pa bo tudi posebna ponudbo neprehrambnih izdelkov.

Foto: MP produkcija



Več v Gospodarstvo