Vozniku, ki ni izpolnjeval pogojev za vožnjo, zasegli kmetijski traktor

Pogostejše meritve hitrosti bodo policisti danes opravljali na območju policijske postaje Gornja Radgona.

Prlekija-on.net, torek, 5. oktober 2021 ob 07:23
Zasegli so mu traktor

Zasegli so mu traktor

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali štiri prometne nesreče z materialno škodo, pet kaznivih dejanj, šest kršitev javnega reda in miru, požar v kuhinji stanovanjske hiše, poškodbo vozila na parkirišču ter dva primera povoženja divjadi. Vozniku, ki ni izpolnjeval pogojev za vožnjo, je bil zasežen kmetijski traktor.

S področja kriminalitete so policisti obravnavali tatvine, kaznivo dejanje zatajitve ter zasegli bankovec v vrednosti 100 evrov, za katerega obstaja sum, da je ponarejen.

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru in petkrat na javnem kraju. Zoper kršitelja, ki se ob intervenciji policistov ni pomiril, je bilo odrejeno pridržanje.

V času med 1. in 10. oktobrom 2021 bo potekala nacionalna preventivna akcija za večjo varnost pešcev. Policisti pešce opozarjajo, da upoštevajo cestnoprometna pravila in uporabljajo prometne površine namenjene hoji pešcev, v nočnem času pa obvezno uporabljajo odsevna telesa za večjo vidnost oziroma svetilko, ki oddaja belo svetlobo.

Pogostejše meritve hitrosti bodo policisti danes opravljali na območju policijske postaje Gornja Radgona.



Več v Črna kronika