Na portal odslej lahko dostopate s svojim Facebook računom

Portal je povezan s Facebook-om preko storitve Facebook Connect

Prlekija-on.net, sreda, 22. junij 2011 ob 21:115
Facebook Connect

Facebook Connect

Odslej lahko na naš portal Prlekija-on.net dostopate tudi s svojim Facebook računom. Storitev Facebook, ki je najbolj priljubljeno socialno omrežje, v Sloveniji uporablja skoraj 700.000 uporabnikov. Sedaj se na portal lahko enostavno prijavite s svojim Facebook računom ter se vam ni potrebno posebej registrirati na našem portalu. S tem lahko uporabljate nekatere storitve, ki so bile do sedaj na voljo le registriranim uporabnikom.

Kako se prijavim?
Prijavo omogoča Facebook Connect, ki poveže vaš Facebook račun z našim portalom. Zgoraj desno v okencu Prijava, kliknite na Facebook gumb Prijava in sledite navodilom. Ob kliku na gumb Prijava preko Facebooka se vam odpre okno, kjer se morate prijaviti v vaš Facebook račun, če še niste prijavljeni (slika 1). Nato je potrebno aplikaciji Prlekija-on.net dovoliti, da dostopa do vaših podatkov in jih poveže z našim portalom. To storite s klikom na Dovoli (slika 2).

Facebook vas nato samodejno preusmeri nazaj na naš portal, kjer ste prijavljeni z vašim Facebook računom ter portal lahko uporabljate kot registriran uporabnik. Uporabljate ga z uporabniškim imenom, kot imate na Facebook vnešeno ime in priimek.

Povezava omogoča predvsem lažjo uporabo več storitev, saj se vam ni potrebno ločeno registrirati na portalu, s svojim Facebook računom pa odslej lahko na portalu sodelujete v vseh komunikacijskih storitvah ter nagradnih igrah.

Storitev trenutno poteka še v testnem okolju, zato nam vse napake lahko sporočite na naš e-naslov ali preko kontakta.

Slika 1
Facebook prijava

Slika 2
Dostop do aplikacije


lotmershki21 četrtek, 23. junij 2011 ob 11:19

katastrofa kak se je facebook že razširja!!!!

TUNČEK četrtek, 23. junij 2011 ob 12:06

Jas sen tüdi ne prijatel Facebooka zato, ke se lehko z lahkoto zloroblajo pretfsen osebne stvari. In kunčno, zake bi moga svoje osebne stvari razglošati po interneti.

Dobro, da ne gren mimo teme, pozdrovlan noviteto, da lehko grejo na naš portol tüdi Facebookofci. Pomežik

Jernej četrtek, 23. junij 2011 ob 19:25

Naja ges mu se na tem forumi rajši na moj profil preko prlekija-on.net prijavo!
Samo ta ideja preko facebooka je dobra! To ja

Dejan petek, 24. junij 2011 ob 00:23

Sej na Facebooki ne trebaš vseh podatkov posredoati, zadosti je ime, priimek pa email, to ka pa gnesden nejdeš vseposod. Problem je, ka ma pač FB 100 pa 1 opcijo kej vse lehko vpišeš pa kej javno objoviš. In se lidje v večini primerov niti ne zavedajo, kakšne podatke so vse dali v javnost.

Jas osebno uporablan FB več al meje za promocijo, za kar pa je super orodje. Doseže maso lidi hitro.

Toti FB Connect pa še je pač ena izmed možnosti, ki jih ponüja in z vidika uporabnikov je to uporabno, ostali, ki pa majo na toten portali že lokalni račün pa itak totega uporablajo...

TUNČEK petek, 24. junij 2011 ob 07:51

Dejan, sigurno je FB odličen cejag za promocijo, to ti don praf.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Portal

Prlekija-on.net na Prleškem sejmu

Obiščite nas na Prleškem sejmu

četrtek, 1. avgust 2019 ob 20:44
Prlekija-on.net

Prlekija-on.net išče sodelavce

nedelja, 10. marec 2019 ob 10:14