Na portal odslej lahko dostopate s svojim Facebook računom

Portal je povezan s Facebook-om preko storitve Facebook Connect

Prlekija-on.net, sreda, 22. junij 2011 ob 21:115
Facebook Connect

Facebook Connect

Odslej lahko na naš portal Prlekija-on.net dostopate tudi s svojim Facebook računom. Storitev Facebook, ki je najbolj priljubljeno socialno omrežje, v Sloveniji uporablja skoraj 700.000 uporabnikov. Sedaj se na portal lahko enostavno prijavite s svojim Facebook računom ter se vam ni potrebno posebej registrirati na našem portalu. S tem lahko uporabljate nekatere storitve, ki so bile do sedaj na voljo le registriranim uporabnikom.

Kako se prijavim?
Prijavo omogoča Facebook Connect, ki poveže vaš Facebook račun z našim portalom. Zgoraj desno v okencu Prijava, kliknite na Facebook gumb Prijava in sledite navodilom. Ob kliku na gumb Prijava preko Facebooka se vam odpre okno, kjer se morate prijaviti v vaš Facebook račun, če še niste prijavljeni (slika 1). Nato je potrebno aplikaciji Prlekija-on.net dovoliti, da dostopa do vaših podatkov in jih poveže z našim portalom. To storite s klikom na Dovoli (slika 2).

Facebook vas nato samodejno preusmeri nazaj na naš portal, kjer ste prijavljeni z vašim Facebook računom ter portal lahko uporabljate kot registriran uporabnik. Uporabljate ga z uporabniškim imenom, kot imate na Facebook vnešeno ime in priimek.

Povezava omogoča predvsem lažjo uporabo več storitev, saj se vam ni potrebno ločeno registrirati na portalu, s svojim Facebook računom pa odslej lahko na portalu sodelujete v vseh komunikacijskih storitvah ter nagradnih igrah.

Storitev trenutno poteka še v testnem okolju, zato nam vse napake lahko sporočite na naš e-naslov ali preko kontakta.

Slika 1
Facebook prijava

Slika 2
Dostop do aplikacije


Več v Portal

Portal Prlekija-on.net je star 18 let

Spletni portal Prlekija-on.net je star 18 let

ponedeljek, 1. januar 2024 ob 11:05
Najbolj brane objave v letu 2023

To so najbolj brane objave na Prlekija-on.net v letu 2023

nedelja, 31. december 2023 ob 12:42
Vesele praznike in srečno 2024

Vesele praznike in srečno 2024

nedelja, 24. december 2023 ob 09:49