Športna zveza Ljutomer za šoloobvezne otroke pripravila pester 3-dnevni športni program

V času jesenskih počitnic so se otroci lahko preizkusili v kar 9 različnih športnih panogah.

Prlekija-on.net, petek, 29. oktober 2021 ob 08:58
Športni program v času jesenskih počitnic

Športni program v času jesenskih počitnic

V času jesenskih počitnic je Športna zveza Ljutomer za šoloobvezne otroke pripravila pester 3-dnevni športni program, ki je potekal v športni dvorani ŠIC Ljutomer, kjer so otroci spoznali in se preizkusili v kar 9 različnih športnih panogah: igriva košarka, med 2 ognjema, streljanje z zračno puško, odbojka, ples, hokej, kikboks, judo in nogomet.

Vmes je bilo poskrbljeno za malico in pijačo, zadnji dan pa je vsak sodelujoči, katerih je bilo kar 50, prejel še spominsko darilo.

Potrebno je pohvaliti vse otroke saj so vse dni bili zares pridni in so lepo sodelovali. Verjamemo, da so uživali v vsakem trenutku, zraven tega so bili še športno aktivni, spoznali pa so tudi veliko novih prijateljev.

Hvala vsem staršem in starim staršem za zaupanje in seveda otrokom za udeležbo.

Četrti dan športno aktivnih jesenskih počitnic pa je bil namenjen učencem in učenkam iz OŠ Cvetka Golarja Ljutomer.

Od 8. do 12. ure so se družili, zabavali in uživali ob spoznavanju različnih športnih vaj, aktivnosti in iger. Ob koncu je vsak prejel še spominsko medaljo.

Vsem otrokom še naprej želimo, da lepo aktivno preživite preostanek jesenskih počitnic in se polni motivacije in elana vrnete nazaj v šolske klopi. Seveda pa nikar ne pozabite na šport in gibanje tudi v prihajajočih "bolj mrzlih" mesecih.

Podoben športni program bo Športna zveza Ljutomer pripravila tudi v zimskih počitnicah, zato vas že sedaj vljudno povabimo k sodelovanju.

Tako pa smo zaključili športno aktivne jesenske počitnice, ki so potekale v športni dvorani ŠIC Ljutomer. JESENSKE POČITNICE V LOTMERKI!!!

Objavil/a Športna Zveza Ljutomer dne Četrtek, 28. oktober 2021


Več v Šport