Ponovno se bomo lahko zapeljali z vlakom med Ljutomerom in Gornjo Radgono, tokrat na krst mošta

Vožnja bo prav tako potekala z novim vlakom Stadler, tudi tokrat pa najavljamo, da bomo našim zvestim bralcem podelili trikrat po dve vozovnici.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 1. november 2021 ob 16:00
13. novembra bo med mestoma zapeljal Martinov vlak

13. novembra bo med mestoma zapeljal Martinov vlak

23. oktobra je med Ljutomerom in Gornjo Radgono ponovno zapeljal vlak, ki je v obe smeri prepeljal preko 600 ljudi. Ti so si v obojih mestih lahko ogledali znamenitosti in lokalne posebnosti ter se okrepčali z lokalno kulinariko. Dogodek je pripravila Pora, razvojna agencija Gornja Radgona, skupaj s Slovenskimi železnicami, občinama Gornja Radgona in Ljutomer ter podjetjem Radgonske gorice. Zgodba se je izkazala za zelo zanimivo in uspešno ter požela tudi odobravanje splošne javnosti. Organizatorji so tako že po koncu prve vožnje kovali načrte za ponovno vožnjo, kar smo omenili že v naši reportaži pred enim tednom.

Sedaj je tudi uradno, da vožnja ponovno bo in sicer bo peljal Martinov vlak, ki se bo predvidoma - v kolikor bodo okoliščine glede covid situacije to dopuščale - izvedel v soboto, 13. novembra 2021. Tako se boste lahko popeljali z vlakom na krst mošta v Ljutomer in v Gornjo Radgono. Program dogodka in urnik vožnje je v pripravi in ga bomo objavili kmalu.

Vožnja bo prav tako potekala z novim vlakom Stadler, tudi tokrat pa najavljamo, da bomo našim zvestim bralcem podelili trikrat po dve vozovnici. Spremljajte nas.

Vožnja z vlakom Ljutomer - Gornja Radgona

Med Ljutomerom in Gornjo Radgono se je v soboto z vlakom zapeljalo preko 600 ljudi


Martinov vlak

Krst mošta

Martinovanje v Lotmerki letos bo, znan je program




Več v Družabno