Darila bodočim inženirjem, tehnikom in športnikom na OŠ Razkrižje

V kolektivu OŠ Razkrižje so se odločili, da kljub vsem preprekam pripravijo učencem posebno darilo. Takšno, ki bo uporabno, trajno, hkrati pa učencem v veliko veselje.

Prlekija-on.net, sobota, 25. december 2021 ob 10:56
Darila za OŠ Razkrižje

Darila za OŠ Razkrižje

Kljub nenavadnim, posebnim časom, v katerih živimo, je december v otroških očeh še vedno mesec pričakovanja, veselja in radosti. Zato smo se v kolektivu OŠ Razkrižje odločili, da kljub vsem preprekam pripravimo našim učencem posebno darilo. Takšno, ki bo uporabno, trajno, hkrati pa našim učencem v veliko veselje.

Želeli smo opremiti tehnično učilnico tako, da bo omogočala boljše pogoje za praktično delo in učenje. Za pomoč pri nakupu orodja in pripomočkov za pouk tehnike in tehnologije, smo se obrnili na prleška podjetja, ki so se velikodušno odzvala. Z njihovo pomočjo smo zbrali 1.800,00 EUR.

Pomagali so nam: ATRIUM - Novi interieri d.o.o., TELEING gradnje d.o.o., AVTO RAJH, družba za trgovino in servisiranje vozil d.o.o., MGT Center suhe gradnje d.o.o., ARKO, podjetje za intelektualne storitve in trgovino d.o.o., PEGAS, trgovina in storitve Ljutomer d.o.o., Nakit M. Mateja Vaupotič s.p., Mladen Budna s.p., Mlinarič Jager Petra s.p., Transport Karlovčec, Tomaž Karlovčec s.p.

Za učence razredne stopnje je podjetje PRIPS nepremičnine d.o.o. doniralo 20 žog, neimenovan donator pa 10 različnih družabnih iger.

Tudi otroci v vrtcu pri OŠ Razkrižje so bili letos bogato obdarovani. Občina Razkrižje je prispevala didaktične igre za posamezne skupine, neimenovan donator pa je prispeval sredstva za darila, ki so jih prejeli otroci vsak posebej.

Vsem donatorjem in dobrotnikom se iskreno zahvaljujemo. Ni lepšega kot so iskrice veselja v očeh otrok. Prepričani smo, da je med uporabniki letošnjih daril nekaj bodočih inženirjev in inženirk in spretnih športnic ter športnikov.

Vsem obiskovalcem portala Prlekija-on.net želimo lepe praznike in vse dobro v novem letu.

Anica Šimonka, ravnateljica



Več v Kultura in izobraževanje