Praznični Lenart je obiskal tudi Božiček

Vilinka in Božiček sta se s kočijo popeljala skozi Lenart in otrokom skozi objektiv kamere nanizala več prazničnih misli, želja in kratkih zgodb.

Aleksandra Papež, nedelja, 26. december 2021 ob 18:57
Božiček je prispel v Lenart!

HO HO HO Božiček je prispel v Lenart! Z vilinko sta naletela na kar nekaj ovir ... poglej kako sta jih rešila in kam se bosta najprej odpravila

Objavil/a Občina Lenart dne Petek, 24. december 2021

Božičkov obisk

Božiček je v Lenartu otroke in njihove starše ter vse občane na pobudo Občine Lenart tudi letos nagovoril virtualno. Upa in želi pa, da si prihodnje leto zares sežejo v dlani!

Božiček je Lenart obiskal že minulo sredo, ko so navdušeni mimoidoči otroci med snemanjem kar hiteli k njemu in začudeno spraševali, če je ta Božiček pravi. Tudi odrasli so se ustavljali, mahali in želeli vesele praznične dni.

Letos sta za Božičkov prevoz poskrbela dva iskra vranca s kočijo, ki jo je upravljala Aleša Bagari iz podjetja Fijaker iz Dupleka. V lepo okrašeni kočiji je Božičku družbo delala Vilinka, ki je letos Lenart obiskala prvič, nam pa razkrila, da pravzaprav domuje v Knjižnici Lenart.

Knjižnica Lenart je že drugo leto zapored priskočila Občini Lenart in Božičku na pomoč ter s svojih polic izbrskala poučne praznične zgodbe in verze.

Vilinka in Božiček sta se s kočijo popeljala skozi Lenart in otrokom skozi objektiv kamere nanizala več prazničnih misli, želja in kratkih zgodb, ki jih je v objektiv ujel Sandi Kolarič.

Posnetek Božičkovega obiska si lahko ogledate v zgornjem videu.

Za lahko noč pa lahko pokukate še v čarobno kroglo, ki vam morda izpolni še kakšno željo:

Pravljično presenečenje

Vilinka je za otroke pripravila pravljično presenečenje... prisluhni ji

Objavil/a Občina Lenart dne Petek, 24. december 2021

Občina Lenart je prazničnim videoposnetkom dodala še posnetek voščila Janeza Krambergerja, župana Občine Lenart ter vse pripravljeno obelodanila na svoji Facebook strani prav na božični večer.

Pozornosti pa so otroci KS Lenart in KS Voličina prejeli v vrtcu, šoli ali na domu.



Več v Družabno