4. obletnica avtopralnice Car Wash in lokala Car Wash Cafe v Ljutomeru

To soboto od 11. ure naprej gratis »leskovački« čevapčiči, zvečer pa zabava s skupino Kumovi.

Prlekija-on.net, četrtek, 17. marec 2022 ob 17:21
Car Wash Cafe Ljutomer

Car Wash Cafe Ljutomer

Pisalo se je leto 2018, ko se je vodstvo radgonskega podjetja Fingal odločilo za nakup takrat nedelujoče avtopralnice ob Industrijski ulici v Ljutomeru. V marcu leta 2018 je omenjeno podjetje na tej lokaciji odprlo, po Gornji Radgoni in Radencih, svojo tretjo samopostrežno avtopralnico, ki ima šest boksov za pranje avtomobilov, talno pranje, boks za pranje dostavnih - večjih vozil ter tri pokrite bokse za čiščenje notranjosti vozil. V sklopu avtopralnice je takrat vrata odprl tudi lokal Car Wash Cafe. Avtopralnica je odprta 24 ur, lokal pa vsak dan med 6. in 23. uro.

Podjetje Fingal je v vseh teh letih, od kar je prisotno v Ljutomeru, financiralo v izboljšave samopostrežne avtopralnice, kjer lahko avtomobile operete tudi z aktivno peno, nov videz pa je dobival lokal. Če so lansko leto ob 3. obletnici obiskovalcem ponudili prenovljeno notranjost lokala in novo teraso, bodo to soboto, 19. marca 2022, ko bodo obeležili 4. leto delovanja v Ljutomeru, vsem svojim strankam predstavili dodatno teraso, ki bo sprejela še več obiskovalcev.

Vodstvo podjetja Fingal obljublja, da bo na tej lokaciji, ob Industrijski ulici v Ljutomeru, še investiralo. O načrtih boste več izvedeli to soboto, ko vas bodo od 11. ure naprej počastili z »leskovačkimi« čevapčiči, zvečer pa bo na terasi še zabava s hrvaško skupino Kumovi.



Več v Družabno