Neznanci razstrelili bankomat in parkomat

Danes ponoči okrog 3. ure, sta bila razstreljena bankomat in parkomat. Znesek odtujenega denarja iz bankomata in škoda na objektih zaenkrat še ni znana, na parkomatu pa je nastalo za okrog 10.000 evrov škode. Koliko denarja je bilo odtujeno bo ugotovljeno naknadno.

Prlekija-on.net, sreda, 13. april 2022 ob 14:15
Kriminalisti in policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Kriminalisti in policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Danes malo po 3. uri so bili policisti obveščeni, da so neznani storilci v naselju Cankova razstrelili bankomat. Z zbiranjem obvestil in ogledom kraja dejanja je bilo ugotovljeno, da sta se najmanj dva storilca, nekaj minut pred razstrelitvijo, pripeljala z osebnim avtomobilom do bankomata. Z uporabo zaenkrat neznane eksplozivne snovi sta razstrelila bankomat. Po dejanju sta se z osebnim avtomobilom Ford Fiesta, srebrne barve, tujih registrskih številk odpeljala v smeri naselja Kuzma. Znesek odtujenega denarja in škoda na objektih zaenkrat še ni znana.

Malo po 6. uri pa so bili obveščeni o razstrelitvi parkomata na parkirišču ob avtobusni postaji v Murski Soboti. Z ogledom kraja in zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec danes, okrog 2.40 ure z neznanim eksplozivnim sredstvom razstrelil ohišje parkomata in odtujil kaseto z denarjem od parkirnin. Na parkomatu je nastalo za okrog 10.000 evrov škode. Koliko denarja je bilo odtujeno bo ugotovljeno naknadno.

Policisti pozivajo vse, ki bi imeli kakršnekoli informacije, da jim to sporočite na tel. št. 113, na najbližjo Policijsko postajo ali na anonimni telefon policije 080 1200.

Kriminalisti in policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.



Več v Črna kronika