Ormoški policisti na javni prireditvi zasegli zvitke z neznano snovjo in tablete različnih barv in napisov

V petek so bili obveščeni tudi o vlomu v brunarico vaškega društva.

Prlekija-on.net, torek, 19. april 2022 ob 14:50
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v minulem vikendu obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 15. aprila, ob 8.47 so bili obveščeni o vlomu v brunarico vaškega društva. Opravljen je bil ogled kraja kaznivega dejanja, evidentirano KD Velike tatvine, sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

Ob 15. uri je oškodovanka na PP prijavila kaznivo dejanje Zatajitve z dne 12. 4. 2022, ko ja na enem od ormoških bankomatov dvignila denar. Sprejet je bil Zapisnik o sprejemu ustne ovadbe, evidentirano KD, sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

Ob 21.35 so policisti na javni prireditvi proti Zapisniku o zasegu zasegli 2 ALU zvitka z belo neznano praškasto snovjo, 3X papirnati zvitek z neznano belo praškasto snovjo in 2x papirnati zvitek z neznano belo praškasto snovjo. Zasežene snovi bodo poslane v analizo in po pridobljeni analizi bo zoper kršitelje izveden ustrezen ukrep.

Ob 00.50 so policisti ponovno na javni prireditvi osebi proti zapisniku o zasegu zasegli tablete različnih barv in napisov. Zaseženi predmeti bodo poslani v analizo in po pridobljeni analizi bo zoper kršitelja izveden ustrezen ukrep.

Ob 02.47 so policisti opravili ogled kraja prometne nesreče I. kategorije, do katere je prišlo zaradi vožnje kršitelja z neprilagojeno hitrostjo. Na kraju mu je bil izdan plačilni nalog zaradi kršitve Zakona o pravilih v cestnem prometu.

V soboto, 16. aprila, ob 15.23 so vozniku osebnega avtomobila začasno odvzeli vozniško dovoljenje, saj je vozil vozilo pod vplivom alkohola. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

Ob 16.30 so policisti v Pavlovcih obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo. Povzročiteljici je bil izdan plačilni nalog.

Ob 20.17 je pri postopku preizkusa alkoholiziranosti pri kolesarju bilo ugotovljeno, da je v cestnem prometu vozil pod vplivom alkohola. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

V nedeljo, 17. aprila, ob 04.00 so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije in sicer je voznica trčila v divjad - srno. Na kraju je bilo ugotovljeno, da voznica in vozilo izpolnjujeta pogoje za udeležbo v cestnem prometu, zato je patrulja odstopila od ogleda in izdala obvestilo o odstopu od ogleda.

V ponedeljek, 18. aprila, ob 12.57 so vozniku osebnega avtomobila odvzeli vozniško dovoljenje zaradi vožnje pod vplivom alkohola.

Ob 11.54 so bili obveščeni o storitvi kaznivega dejanja tatvine. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je storilec neupravičeno naložil odtujena drva, ki pa jih je ob prihodu policistov na kraj že vrnil.



Več v Črna kronika