5. Dan Zveze klubov poslovne odličnosti Slovenije je letos potekal na Bledu

Pisno priznanje odličnosti je prejela Erika Škrabec, članica Kluba Dolenjske in Bele krajine, dobitnica srebrnega priznanja odličnosti pa je postala Zinka Hartman iz Kluba tajnic Prlekije. Največjo priznanje, kristalno priznanje za aktivno delo v Zvezi sta prejeli kar dve kolegici, podpredsednica dolenjskega kluba Nataša Poljanec, ter predsednica Zveze Suzi Asfour, za svoje devetletno vodenje združenja.

Prlekija-on.net, četrtek, 5. maj 2022 ob 10:55
5. Dan Zveze klubov poslovne odličnosti Slovenije

5. Dan Zveze klubov poslovne odličnosti Slovenije

Bled, čudovit naravni biser pod Alpami, nas je kljub muhastemu aprilskemu vremenu navdal z veseljem, saj smo vedeli, da nas čaka temperamenten 5. dan Zveze, na katerem bomo srečali klubske kolegice iz vseh koncev Slovenije.

Za dogodek je odlično poskrbela organizacijska skupina v sestavi: Suzi Asfour, Petra Arnež Mohorič, Nataša Poljanec, Vesna Medle, Maja Fink ter Mojca Lenart. Po uvodnem nagovoru predsednice Zveze Suzi Asfour, smo prisluhnili predavanju podjetnice in predavateljice Anje Žagar. Rdeča nit predavanja je bilo poznavanje človeških tipov osebnosti, naših lastnosti in značilnosti. Na podlagi testa, ki določa prirojen tip osebnosti smo spoznali barvo tipa naše osebnosti, interaktivna delavnica pa nam je postregla tudi s spoznanjem, da spoštovanje drugačnih od nas in sprejemanje samega sebe predstavlja eno od najdragocenejših kvalitet naše osebnostne zrelosti.

Dogodek sta obogatila tudi glasbena gosta, izjemna vokalistka Tanja Pečenko ter pianist Lovro Frelih s slovenskimi melodijami, ki so bile lep uvod v podelitev priznanj odličnosti.

Pisno priznanje odličnosti je prejela Erika Škrabec, članica Kluba Dolenjske in Bele krajine, dobitnica srebrnega priznanja odličnosti pa je postala Zinka Hartman iz Kluba tajnic Prlekije. Največjo priznanje, kristalno priznanje za aktivno delo v Zvezi sta prejeli kar dve kolegici, podpredsednica dolenjskega kluba Nataša Poljanec, ter predsednica Zveze Suzi Asfour, za svoje devetletno vodenje združenja. Vsem prejemnicam iskrene čestitke.

Dan smo sklenile s pesmijo, z degustacijo nagrajenih vin in penin vinogradništva Martinčič, sladkim kotičkom in s skupinskim fotografiranjem. Poslovile smo se z lepimi občutki, saj vemo, da nas ne glede na razdalje v km povezuje pozitivna energija in naša srčnost v vsem, česar se lotimo.

Manica Hartman



Več v Kultura in izobraževanje