25. skupščina Kluba tajnic in poslovnih sekretark Prlekije

Člani Kluba tajnic in poslovnih sekretark Prlekije so se zbrali na 25. slavnostni letni skupščini na turistični kmetiji Puklavec v Zasavcih.

Prlekija-on.net, petek, 6. maj 2022 ob 08:34
25. skupščina Kluba tajnic in poslovnih sekretark Prlekije

25. skupščina Kluba tajnic in poslovnih sekretark Prlekije

V petek, 11. marca 2022, smo se člani Kluba tajnic in poslovnih sekretark Prlekije zbrali na 25. slavnostni letni skupščini na turistični kmetiji Puklavec v Zasavcih. Uvodoma sem predsednica kluba zbrane nagovorila z mislijo: Sreča je srečati prave ljudi, ki v tebi pustijo dobre sledi. To misel sem izbrala, ker puščamo dobre sledi za sabo že zavidljivih 25. let in ker se je v teh letih našemu klubu pridružilo že več kot 80 članov, od tega je 11 članic v klubu od ustanovitve kluba 1997. leta, ostali smo se klubu pridružili kasneje. Danes šteje klub 28 članov različnih poklicev in znanj. Veže nas 25 let prijateljstva in bogate izkušnje, ki si jih delimo med sabo, si pomagamo, se spodbujamo, in tako nenehno razvijamo in krepimo svoje življenjske in delovne veščine. Prav tako smo v tem času dokazali, da si močno prizadevamo za tesnejše poslovno in poklicno povezovanje v našem lokalnem okolju.

V uradnem delu smo potrdili pripravljena poročila, ter organe kluba za obdobje 2022-2024, v sestavi, kot so bili v predhodnem mandatu (Manica Hartman, predsednica; Albina Lukner, podpredsednica; Anita Štrucl, blagajničarka; Marinka Vajda, tajnica; Nataša Kukovec, članica; Ivanka Govedič, članica; Zinka Hartman, članica in Teja Večerjevič Rižnar, članica).

Podeljena so bila tudi priznanja članicam, ki so s prizadevnim sodelovanjem in kreativnimi idejami pripomogle k izvedbi naših aktivnosti. Priznanja so bila podeljena za leto 2021, ko je zbor zaradi kovid ukrepov moral biti izveden dopisno. Prejemnice so Nives Imerovič (priznanje za 20-letno delo), ter Nataša Kukovec in Manica Hartman, ki sva prejeli priznanji za 10-letno delo v klubu. Slavnostnemu dogodku je sledilo sproščeno druženje ob odličnih dobrotah gostitelja.

Ob koncu večera sem se predsednica članom zahvalila za ponovno izkazano zaupanje in prosila za nadaljnjo pomoč in sodelovanje, da bo klub še naprej tista sredina, ki nam bo nudila izobraževanje, druženje in negovanje našega večletnega srčnega prijateljstva. Predvsem pa sem izrazila hvaležnost, da znamo in želimo podariti delček sebe, svojega časa in energije v naše skupno dobro.

Manica Hartman




Več v Kultura in izobraževanje