22. ulično srečanje na ulici 9. maja

Dež ni prav nič zmotil veselja ob skupnem druženju, saj sta velika nadstreška prijaznih sosedov in ulični šotor zaščitili žar, glasbeno mehanizacijo in vseh 42 prijavljenih piknikarjev pred zunanjo mokroto.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 9. maj 2022 ob 09:20
22. ulično srečanje na ulici 9. maja

22. ulično srečanje na ulici 9. maja

Dan zmage v ulici 9. maja proslavijo z druženjem sosed in sosedov. Ulica je kratka, urejena in brez prehoda za avtomobile. Na njej je dovolj prijaznih stanovalcev, ki vedno sodelujejo pri pripravi piknika in sosedov, ki brez problema odstopijo prostor za peko na žaru in za postavitev šotora.

Soglasno izbrani organizatorji pripravijo vabila, zberejo prijave in prispevke, nabavijo hrano in pripravijo vse za majsko druženje uličanov.

V soboto, 7. maja je bilo organizirano že 22. srečanje uličanov. Dež ni prav nič zmotil veselja ob skupnem druženju, saj sta velika nadstreška prijaznih sosedov in ulični šotor zaščitili žar, glasbeno mehanizacijo in vseh 42 prijavljenih piknikarjev pred zunanjo mokroto. Pred zaključkom srečanja so letošnji organizatorji predali veliko leseno kuhalnico naslednikom, ki bodo naslednje leto poskrbeli za 23. srečanje ulice 9. maja.

Martina Domajnko



Več v Družabno