Na zanimivem dogodku lahko spoznate Prlekijo, vino, kulinariko in naravne lepote

Z Vinobusom boste obiskali šest vinarjev, pri vsakem poskusili vsaj tri vzorce vrhunskih vin in dobrote prleških domačij.

Prlekija-on.net, torek, 24. maj 2022 ob 17:40
Vino vikend

Vino vikend

Ste si kdaj želeli pobliže spoznati Prlekijo, vino, kulinariko, naravne lepote? Sedaj imate priložnost, da vstopite v čarobni svet gričev, vinogradov in prijaznih ljudi. V ta namen Društvo vinogradnikov in prijateljev vina Ljutomer organizira dogodek VINO VIKEND - VINOBUS, v soboto, 4. junija 2022.

Obiskali boste šest vinarjev, pri vsakem poskusili vsaj tri vzorce vrhunskih vin in dobrote prleških domačij. Obiskali boste Jeruzalem - čudoviti razgledi na vse strani neba, spoznali sožitje človekovega dela in narave. Vse to tvori harmonijo, ki vas ne bo razočarala.

Za prevoz bodo organizirani manjši avtobusi. Na vsakem bo vodič, ki vam bo še podrobneje opisal našo prleško pokrajino in vam bo tudi na razpolago za vprašanja.

Zaradi lažje organizacije, sprejemajo REZERVACIJE na spodnje kontaktne številke oz. elektronske naslove. Prijavite se čim prej, saj je število omejeno. Cena na osebo je samo 30 € z organiziranim prevozom ter 20 € z vašim prevozom. Ko se boste prijavili, vam bodo poslali predračun za plačilo. Vstopnico in račun boste dobili na dan dogodka pred vstopom v bus. Dogodek se bo pričel ob 12.00 na Glavnem trgu v Ljutomeru in bo trajal do 19.00.

Pohitite, število mest na minibusu je omejeno.

Za rezervacijo in več informacij lahko pokličete kontaktne številke:

Tjaša 051 241 387
tjasakovacic15@gmail.com

Matevž 051 349 077
matevz.kaucic@gmail.com

Mišo 041 587 960
vino.ljutomer@gmail.com

Lotmerški vinobus



Več v Družabno