»Rad sen duma, rad pa tüdi nekan gren«

Šolsko leto se je vse prehitro odvrtelo in nas pripeljalo že skoraj na njegov konec, zato so v vrtcu Mala Nedelja pripravili zaključno prireditev.

Prlekija-on.net, četrtek, 26. maj 2022 ob 09:12
Zaključna prireditev vrtca Mala Nedelja

Zaključna prireditev vrtca Mala Nedelja

S takim sloganom na vabilu smo na topel majski popoldan povabili medse starše na zaključno prireditev našega vrtca.

Šolsko leto se je vse prehitro odvrtelo in nas pripeljalo že skoraj na njegov konec. Bilo je pestro leto za vse nas vzgojiteljice, prav tako otroke. Z novim letom smo se preselili v nove, lepše, večje in svetlejše prostore.

Hkrati pa smo z letom 2022 stopili tudi v posebno leto ki ga je Občinski svet Občine Ljutomer je na 15. redni seji razglasil za "Leto prleških vrednot in vinske kulture".

Ja, res je... »Radi smo duma, radi pa tüdi nekan gremo«, in tako smo v kulturnem programu vzgojiteljice in otroci šli...mini maturanti so se poslovili od nas in šli v šolo, malo mlajši otroci z letalom okrog sveta, še mlajše in najmlajše pa so zamikale planine in morje. Na koncu pa smo z roko v roki, starši in otroci šli skupaj...lepim dnevom in poletju.

Vredno je ohranjati vrednote kolikor je v naši moči in vzgajati močne in srčne otroke. Naj bodo pripravljeni na svet, ki jih čaka in naj vanj pogumno vstopijo. Pogumno stopajmo v svet tudi mi, s svojim pogumom, odprtostjo za spremembe in nove izzive, srčnostjo, pozitivnim razmišljanjem in dobro energijo. Koraki nikoli ne bodo pretežki, če jim bomo sledili s srcem, zaupanjem in vizijo uspeha.

Po končanem programu se je nadaljevalo druženje na ploščadi in na igrišču vrtca, kjer je bila pripravljena pogostitev, glasba in zanimive animacijske delavnice.

Tako smo z velikim navdušenjem pripeljali še eno šolsko leto do konca, še eno generacijo otrok do koraka čez šolski prag,
Vsak konec je nov začetek, zato že pridno nabiramo ideje za novo šolsko leto.

Ksenija Kolar Švarc, pomočnica ravnateljice za vrtec Mala Nedelja
Foto: vrtec Mala Nedelja



Več v Najmlajši