Sanela v končnih zaobljubah neposredna: »Zapravljal si moj čas.«

Par se že od začetka ni najbolje ujel, ob branju končne odločitve pa je Sanela Andražu tudi odkrito povedala, kako se je ob njem počutila med eksperimentom.

Prlekija-on.net, nedelja, 29. maj 2022 ob 09:12

Ob branju končne odločitve je Sanela šokirala Andraža, saj mu je odkrito povedala, kako se je ob njem počutila med eksperimentom.

Objavil/a Poroka na prvi pogled dne Četrtek, 26. maj 2022

Sanela je šokirala Andraža

Ta teden so si s končnimi zaobljubami kandidati prve sezone šova Poroka na prvi pogled, ki ga lahko spremljamo na Planet TV, povedali, ali bodo skupno pot nadaljevali tudi po šovu ali se le-ta končuje. V šovu je nastopala tudi 28-letna Sanela Kšela iz Drakovcev, ki sicer živi v Ljubljani, strokovnjaki pa so ji namenili 25-letnega Andraža. Par se že od začetka ni najbolje ujel, ob branju končne odločitve pa je Sanela Andražu tudi odkrito povedala, kako se je ob njem počutila med eksperimentom.

Sanela je v svoji zaobljubi razkrila, da je iskrena in da zajema vse, kar je zadnje tri tedne držala v sebi. Iskreno je povedala, da nima prav posebne želje po tem, da bi spet videla Andraža, verjetno pa se bo čez nekaj časa, ko se prah poleže, pripravljena z njim dobiti tudi na kavi. Sanela je v končni zaobljubi razkrila, da se še nikoli ni počutila tako neprivlačno in nespoštovano kot v njegovi bližini. Ob koncu je bila tudi zelo neposredna: "Konec je, Andraž. Zapravljal si moj čas."

Predstavitev Sanele

Sanela iz Prlekije se je poročila na prvi pogled


Andraž je ob tem povedal, da so ga te besede še dodatno šokirale ter se ji zahvalil za po njegovem mnenju neiskreno in neresnično poročilo. Ob koncu sta si segla v roko, Sanela pa je odkorakala ter med tem priznala: "Ko sem odhajala stran od njega, je bil občutek res osvobajajoč."

Andraž je v svoji zaobljubi sicer razkril, da se je odločil, da z njo ne bo nadaljeval skupne poti. Že pred tem pa je omenil, da ko jo je zagledal, da je dobil zelo neprijeten občutek. Tudi sam pa si je želel, da se vse skupaj čim prej konča.

V naslednjih oddajah bomo lahko videli še zadnjo skupno večerjo in ceremonijo zaobljub, znova bomo videli tudi pare, ki so eksperiment zapustili povsem na začetku. Pare bomo tako videli po treh mesecih po končnih zaobljubah, kjer se bodo ponovno videli in družili na skupni večerji. Tako bomo tudi spoznali, kateri pari so po eksperimentu ostali skupaj in kateri so se nato razšli.

Objavil/a Poroka na prvi pogled dne Petek, 18. marec 2022


Več v Družabno