Sredi dneva pijan žalil natakarico, ker mu ni postregla naročene alkoholne pijače...

Ormoški policisti so dvakrat posredovali pri sporu dveh oseb ter dvakrat v gostilni.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 30. maj 2022 ob 11:37
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v minulem vikendu obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 27. maja, ob 21.39 so policisti obravnavali kršitev javnega redu in miru, kjer sta se dve osebi med seboj prepirali. Obema je bil izdan plačilni nalog.

V soboto, 28. maja, ob 17.59 so policisti obravnavali kršitev javnega redu in miru, kjer sta se dve osebi med seboj prepirali in fizično obračunavali. Obema je bil izdan plačilni nalog. Ker se ena oseba kljub ukazom policistov da preneha s kršitvijo ni umirila je bila pridržana.

Ob 18.59 so policisti PP Ormož odredili pridržanje do streznitve zoper kršitelja javnega reda in miru, ki je udaril soseda. Izdan mu je bil plačilni nalog.

V nedeljo, 29. maja, ob 02.39 so policisti obravnavali prometno nesrečo prve kategorije, kjer je voznica v Obrežu trčila v srno. Policisti so odstopili od ogleda.

Ob 14.44 so policisti obravnavali kršitev javnega reda in miru v enem od ormoških gostinskih lokalov. Vinjen gost je namreč žalil natakarico, katera mu ni postregla naročene alkoholne pijače. Kršitelju je bil na kraju izdan/vročen plačilni nalog po ZJRM-1.

Ob 21.00 so prav tako posredovali v enem izmed lokalov v Ormožu, v katerem je vinjen gost žalil in izzival k pretepu drugega gosta, še pred prihodom policistov pa je kraj zapustil in je bil izsleden na domu, kjer mu je bil izdan/vročen plačilni nalog po ZJRM-1.



Več v Črna kronika