Znani so rezultati poklicne mature na spomladanskem roku

K poklicni maturi na spomladanskem roku na GFML je pristopilo 21 dijakinj ter trije dijaki in vsi so uspešno opravili poklicno maturo. Tudi udeleženci izobraževanja odraslih v poklicnem tečaju programa Predšolska vzgoja so bili 100% uspešni.

Prlekija-on.net, sreda, 6. julij 2022 ob 08:20
Svečana podelitev maturitetnih spričeval in kipcev bo 11. julija 2022 na Glavnem trgu v Ljutomeru

Svečana podelitev maturitetnih spričeval in kipcev bo 11. julija 2022 na Glavnem trgu v Ljutomeru

Pred nami so težko pričakovani rezultati spomladanskega roka poklicne mature 2022. Tudi to šolsko leto je bilo zaznamovano z ukrepi s preprečevanjem okužb širjenja koronavirusa. Pa vendar so na Gimnaziji Franca Miklošiča Ljutomer veseli, da so kljub temu tudi letošnjo poklicno maturo lahko izpeljali v celoti. Tako je tudi 21. generacija maturantk in maturantov programa Predšolske vzgoje dosegla izjemen rezultat.

K poklicni maturi na spomladanskem roku je pristopilo 21 dijakinj ter trije dijaki in vsi so uspešno opravili poklicno maturo. Tako lahko rečemo, da je poklicna matura opravljena 100 %.

Ena maturantka je dosegla prag 22 (od 23) točk. Postala je zlata maturantka in bo prejela maturitetno spričevalo s pohvalo. Zlata maturantka z 22 točkami je Špela Hanžel iz občine Radenci. Svečana podelitev maturitetnih spričeval bo 11. julija 2022 na Glavnem trgu v Ljutomeru.

Tudi udeleženci izobraževanja odraslih v poklicnem tečaju programa Predšolska vzgoja so dosegli odličen rezultat. K maturi v tem roku je pristopilo 7 kandidatk in vse so uspešno opravile poklicno maturo. Rezultat je izjemen tudi zato, ker so ga kandidati dosegli ob delu, družinskih obveznostih...



Več v Kultura in izobraževanje