V Vidanovcih zagorel osebni avtomobil

V Gornji Radgoni pa je bila obravnavana goljufija.

Prlekija-on.net, sreda, 20. julij 2022 ob 14:14
Gasilci

Gasilci

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali štiri prometne nesreče. Pri tem se je ena končala z lažjimi telesnimi poškodbami. V ostalih treh je nastala samo materialna škoda. Obravnavana sta bila še dva primera povoženja divjadi, štiri kazniva dejanja, pet kršitev javnega reda in požar na osebnem avtomobilu.

S področja kriminalitete je bila na avtocestnem počivališču v Murski Soboti obravnavana tatvina nafte iz parkiranega tovornega vozila. Soboški policisti so obravnavali še tatvino ženskega kolesa in nasilje v družini. Osumljenemu je bil izrečen tudi ukrep prepovedi približevanja. V Gornji Radgoni je bila obravnavana goljufija.

V Vidanovcih je prišlo do požara na starejšem osebnem avtomobilu. Z ogledom je bilo ugotovljeno, da je vzrok požara napaka na dotoku goriva.

Javni red je bil kršen 3-krat v zasebnih prostorih in 2-krat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

V Dolnji Bistrici sta bila prijeta dva tujca, katera sta na nedovoljen način vstopila v R. Slovenijo. Po končanem postopku bosta vrnjena hrvaškim varnostnim organom.

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja so radgonski policisti zasegli osebni avtomobil.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in Lendava.



Več v Črna kronika