V Atlas Trading po klime in toplotne črpalke

Podjetje Atlas Trading d. o. o. velja za eno od naših vodilnih podjetij za distribucijo ter vgradnjo energijsko učinkovitih ogrevalnih, pa tudi hladilnih sistemov.

Oglasno sporočilo, sreda, 27. julij 2022 ob 09:24
Ohlajanje s klimo

Ohlajanje s klimo

Podjetje Atlas Trading d. o. o. velja za eno od naših vodilnih podjetij za distribucijo ter vgradnjo energijsko učinkovitih ogrevalnih, pa tudi hladilnih sistemov. Gre za družinsko podjetje, ki je zazrto v prihodnost. Znano pa je predvsem po svoji inovativnosti pa tudi po iskanju rešitev izven že ustaljenih okvirjev. Ena od številnih prednosti, ki jih ponuja, je tudi izjemna prilagodljivost željam ter zahtevam njegovih odjemalcev. Novo znanje ekipa zaposlenih pridobiva hitro ter učinkovito. Ves čas pa v Atlas Tradingu usvajajo inovativne tehnologije (oglejte si ponudbo) .

Z delovanjem je podjetje pričelo na koncu 80. let prejšnjega stoletja. Od tedaj naprej vodilni in zaposleni ves čas skrbijo za dobavo kakovostnih, inovativnih in učinkovitih produktov. Posledično so vedno nastopali kot pionirji na področju ohlajanja in ogrevanja. V zadnjih letih je podjetje zlasti osredotočeno v razvoj programa učinkovite rabe energije. Njihov cilj ni torej samo ponuditi odličen izdelek, ampak celostno rešitev, in to na visokokakovostni ravni. So zastopniki nekaterih najbolj pomembnih globalnih proizvajalcev opreme za energijsko učinkovito ohlajanje ter segrevanje.

Zastopnik vodilnih proizvajalcev opreme za ohlajanje in ogrevanje

Podjetje Atlas Trading zastopa vodilne proizvajalca opreme za ogrevanje in ohlajanje. To so:

  • Thermia,
  • Vesttherm,
  • Gree,
  • Muovitech,
  • Danfoss,
  • Thermor,
  • Heller.

Thermia je švedski proizvajalec toplotnih črpalk za ogrevanje sanitarne vode in prostorov. Na trgu je proizvajalec prisoten že skoraj stoletje. S 40-letno tradicijo pa se lahko pohvali danski proizvajalec sanitarnih toplotnih črpalk Vesttherm. Gree velja za največjega globalnega proizvajalca klima naprav. Izdelke proizvaja kar v 9 različnih državah.

Muovitech pa je poznan kot švedski proizvajalec geotermalne opreme s tehnologijo TurboCollector. Danfoss velja za največjega globalnega proizvajalca sistemov za uravnavanje notranje klime. Sedež podjetja je na Danskem. Thermor pa je francoski proizvajalec električnih konvektorjev, bojlerjev, sevalnih panelov in še drugih naprav za električno ogrevanje. Heller je znan kot nemški proizvajalec električnih radiatorjev, kopalniških grelcev ter kaloriferjev.

Strokovnjaki v Atlas Tradingu priporočajo nakup klimatske naprave Gree

Verjetno si skorajda ne zmoremo predstavljati, da v svoj dom ne bi namestili kakovostne klimatske naprave. Ta odlično poskrbi tako za hlajenje kot tudi ogrevanje prostorov. Če se nahajate šele v fazi izbire klime za vaš novi ali prenovljeni dom, vam strokovnjaki podjetja predlagajo nakup klime, na kateri je zapisano ime Gree.

Na sploh klimatske naprave Gree ne slovijo samo po svoji izjemno visoki kakovosti, temveč tudi po sila dostopnih cenah. Odlično razmerje med ceno in kakovostjo pa je za sodobnega kupca še kako zelo pomembno. Kupci izdelkov podjetja Atlas Trading so Gree Electric izbrali kot najboljši nakup med klimatskimi napravami.

Na voljo je nova serija klim Gree Bora. Odlikuje jih še nižja cena ter uporaba novih tehnologij. Klima Gree Bora sodi v tip deljene klima naprave z inverter tehnologijo. Klima ima torej ločeno zunanjo in notranjo enoto. Tovrstna naprava se odlikuje po najvišji učinkovitosti delovanja ter po tihem delovanju. Delovanje naprave je torej v prostoru tiho in nemoteče, saj je glavna enota nameščena na zunanji steni.

Klime Gree so na voljo pri ponudniku Atlas Trading (pojdi na spletno stran), in sicer v dveh različnih močeh delovanja. Obe različici pa seveda podpirata tako ogrevanje kot hlajenje.



Več v Gospodarstvo